fbpx

Nomon Design

Nomon Design

Tot just acaba de començar el curs 2015/2015 a l’ESDi fa dues setmanes i hem pogut apreciar certs canvis en les classes. Un d’ells, les noves professores de Projectes II de l’especialitat d’Integració Multidisciplinar, tres professionals de l’empresa NOMON DESIGN. Sisón Pujol, Anna Muni i Judit Aparici seran les encarregades d’aprofundir amb els alumnes en els coneixements pertinents en la Gestió del Disseny. Una tasca relativament jove, però que ofereix noves vies d’acció per a empreses que necessiten un canvi en la seva estratègia de negoci.

Les professionals encarregades de treballar aquesta temàtica amb els alumnes de 3r tenen molta experiència fent del disseny un valor transversal per a les empreses, amb la capacitat de generar emocions als usuaris. A més, a banda de la visió del dissenyador com a creatiu, combinen aquests coneixements amb habilitats purament empresarials, fent recerca de les necessitats no cobertes en el mercat dels consumidors i proposant a partir de l’anàlisi de les diferents escenaris noves oportunitats de negoci.

Esperem que quan acabi aquest curs, aquests alumnes hagin adquirit els coneixements, per ser ells qui aportin valor a les empreses del futur.

 

Si voleu conèixer NOMON DESIGN: https://www.nomondesign.com/

 

Article escrit per Coral Martínez, professora de la Unitat d’Aplicació del Coneixement en Producte i Usabilitat d’espais de l’ESDi.X
X