fbpx

YolanCris i alumnes de Moda ESDi tendeixen ponts entre el futur i l’artesanal

YolanCris i alumnes de Moda ESDi tendeixen ponts entre el futur i l’artesanal

Des de fa ja diversos anys, les noves generacions del disseny de Moda han sabut adoptar i transformar algunes de les claus d’èpoques anteriors com forma de lluitar contra el vertigen dels models de producció actuals. D’aquesta manera, l’artesanal s’ha convertit en la base del slow fashion, un moviment conscient del valor de la sostenibilitat, la dedicació i l’ètica. 

Amb unió entre passat i futur, el slow fashion serà el focus de la presentació de #Identity/Alta Costura 2019 de la firma d’Haute Couture YolanCris, esdeveniment en el qual els alumnes ESDi Patricia Mestes i Martin Morant participaran amb un projecte de disseny propi.

La trobada, a realitzar-se el 26 d’abril (20:30 hores) en l’avinguda María Cristina, serà una plataforma perquè artesans destacats dels últims anys entaulin sinergies amb els futurs dissenyadors. Així, estudiants de diferents escoles de disseny tindran l’oportunitat de presentar creacions pròpies en el sector “Village” de l’esdeveniment que inclourà propostes gastronòmiques.

Mestres i Morante, representants d’ESDi en l’esdeveniment, exhibiran una peça articulada segons el concepte d’assaig, incompleció, constituït per una faldilla i una camiseta realitzats amb un teixit no teixit proporcionat per la marca. A més, integraran accessoris basats en brodats a manera de prototip.

L’esdeveniment inclourà la participació de La Fura dels Baus, que convertiren a la desfilada de YolanCris en un esdeveniment performatiu, artesans que exhibiran els seus projectes, creacions de l’artista Pi Piquer i intervencions de La Veronal, una de les companyies de dansa més importants del país.X
X