fbpx

Així va ser el Welcome Day 2020-21!

Així va ser el Welcome Day 2020-21!

El passat 17 de setembre va tenir lloc l‘acte de benvinguda per els alumnxs de nou accés del Grau en Disseny i de l’Undergraduate Degree in Design. L’esdeveniment d’enguany va tenir un significat especial, ja que suposava el retorn a les aules després de tants mesos sense classes presencials a causa de la crisi sanitària del Covid-19. Una crisi que sens dubte va marcar l’acte, amb la seva presa de temperatura, distàncies de seguretat i circuits en una sola direcció per a evitar aglomeracions.

El Welcome Day va començar amb una benvinguda institucional per part de la Directora Adjunta de la Fundació del Disseny Tèxtil (FUNDIT), Georgina Bombardó, que va destacar els orígens de la Fundació i de l’Escola, i la seva trajectòria formant dissenyadors. Després va arribar el torn de la Dra. Maja Cecuk, Directora d’ESDi, que va recordar algunes de les mesures adoptades per l’Escola en el Protocol d’Actuació davant la nova etapa Covid-19. La Directora de Relacions Internacionals, Eva Garrell, va explicar l’evolució del número d’alumnxs internacionals de ESDi en els últims anys, i especialment en l’últim curs, en el qual 1 de cada 4 alumnxs de el Grau en Disseny és internacional. Finalment, la cap de Secretaria Acadèmica, Arola Prat, va presentar a l’equip i al servei de Carreras Professionals.

Després dels discursos de l’Equip Directiu, les Directores del @DissenyHub i de @Materfad, Mónica Bonafonte i Valérie Bergeron, van enviar un missatge en vídeo als nous alumnxs del Grau en Disseny. Al finalitzar el vídeo, aquests van escriure el seu propòsit per al nou curs en uns ocells de paper que ara estan penjats en l’Hall de ESDi, amb una estructura ideada per la AEAD de Producte i Interiors.

Una vegada escrits els seus millors desitjos per a enguany, el grup es va dividir en diferents subgrups per a recórrer l’escola al costat de diferents professors. Mentre va durar el tour dels alumnxs del Grau en Disseny, va ser el torn de la benvinguda institucional per als nous alumnxs de l’Undergraduate Degree in Design. Al finalitzar els discursos de l’equip directiu, es van reunir els dos grups en l’Hall per fer un joc i lliurar un premi a les persones que més preguntes van encertar sobre ESDi.

Dona-li al Play per veure com va ser el Welcome Day 20-21 d’ESDi!

El Welcome Day per als alumnxs de nou accés dels Cicles Formatius de Grau Superior en Patronatge i Moda i en Vestuari a Mesura i d’Espectacles d’ESDi-EFPA va tenir lloc el 23 de setembre. Igual que per als seus companys del Grau en Disseny, l’acte va comptar amb una benvinguda institucional, però aquesta vegada va comptar amb la presència de Marcel·lí Pérez, coordinador dels CFGS d’EFPA i Núria Monter, secretària d’EFPA.

Després d’escriure els seus propòsits pel nou curs en els ocells de paper, també van poder realitzar un tour per les instal·lacions d’ESDi en grups reduïts al costat de diversos professors d’ESDi i van rebre una bossa corporativa i una màscara de tela confeccionada pels seus companys dels Cicles Formatius.

Dona-li al Play per veure com va ser el Welcome Day 20-21 d’EFPA!lX