fbpx

Viatge a la fira de moda Première Vision Paris

alumnos moda, viaje paris, premiere vision, esdi

Viatge a la fira de moda Première Vision Paris

L’àrea de moda de l’Escola Superior de Disseny ESDi va organitzar un viatge a París per a visitar una de les fires més importants del món, Première Vision. Un prestigiós esdeveniment per als professionals del camp de la moda, en el qual es reuneixen grans experts. A Première Vision es coneixen els nous i futurs itineraris de sis àmbits: Fils, Teixits, Cuir, Dissenys, Accessoris i Fabricació.

Els alumnes de tercer i quart del Grau en Disseny de Moda van poder establir contacte amb proveïdors de lli, llana, cotó, punt, materials tècnics o brodats. També assistir a diferents conferències i workshops, com un seminari de denim, una masterclass sobre la concepció d’un producte fashion-tech o una xerrada sobre la responsabilitat en la fabricació de productes de pell.

alumnos moda, viaje paris, premiere vision, esdialumnos moda, viaje paris, premiere vision, esdialumnos moda, viaje paris, premiere vision, esdi

Els professors Dolors Giró i Fabián Loidi van acompanyar als 14 alumnes que van anar a París. L’objectiu del viatge era detectar les incipients tendències i les diferents propostes del sector per a la primavera-estiu 2020.

A més de visitar Première Vision, els estudiants van fer una ruta per botigues i propostes culturals de París. En una aproximació al món de la moda, van conèixer les zones més importants de boutiques, com Av. Montaigne, St Honoré o Pl. Vendôme. Això els va permetre familiaritzar-se amb les botigues de les firmes de prestigi i observar les tendències en visual merchandising.

premiere vision, paris, viaje paris, alumnos moda, alumnos esdipremiere vision, paris, viaje paris, alumnos moda, alumnos esdi premiere vision, paris, viaje paris, alumnos moda, alumnos esdipremiere vision, paris, viaje paris, alumnos moda, alumnos esdi

Esperem que els alumnes ESDi de moda hagin disfrutat del seu viatge a París!X