Summer
Campus 2024

Comença a desenvolupar les teves habilitats artístiques i creatives amb els nostres cursos d'estiu. T'envoltaràs de professionals del sector i companys/es als quals els apassiona el disseny tant com a tu. Descobriràs el camí que vols prendre en la teva carrera com a dissenyador/a.

A qui
van dirigits?

Els cursos d'estiu Summer Campus estan especialment dirigits a estudiants de secundària i batxillerat que volen introduir-se en el món del disseny i experimentar amb les seves diferents especialitats.

*

JULIOL 2024

El món és una compilació de colors, formes, idees, que espera ser descobert. Revelem els secrets del món del disseny. Desperta la teva curiositat i desafia la teva creativitat.

*

JULIOL 2024

Saps què s'amaga darrere de la paraula "Disseny"? Vine a participar en aquesta odissea de coneixements on, durant una setmana, descobriràs i formaràs la teva pròpia concepció de què és el disseny. Descobriràs que moltes de les coses que més ens agraden tenen disseny darrere.

*

JULIOL 2024

Re-dissenya, amb la tècnica del upcycling, una peça a partir d'imatges i panells de tendències. Pensaràs en un look com el fan els estilistes professionals i crearem mini editorials de moda per a mostrar el projecte en les xarxes socials. Aprendràs a expressar-te creativament mitjançant diferents tècniques.

*

Juliol 2024

El taller té com a finalitat mostrar la relació que existeix entre l'estudi dels comportaments humans i el plantejament de tendències que poden ser útils per a la indústria del disseny.

Necessites més informació?

Contacta'ns

Els cursos d'estiu Summer Campus estan ideats per a iniciar-se en el món del disseny i actualitzar o ampliar els teus coneixements sobre noves eines o àrees creatives. Si tens dubtes sobre quin curs vols fer, o estàs interessat en algun curs específic i necessites més info pots contactar-nos a través del email o per WhatsApp.