fbpx

Benvingut!

Cada any, a l’Escola Superior de Diseny ESDi obrim les portes a una generació de dissenyadors i creatius que vulguin estudiar a les nostres aules, tallers i labs. Si no pots venir a un dels Open Days físics, o simplement tens la curiositat i vols saber-ho tot sobre la universitat, aquest Open Day Virtual t’ofereix l’oportunitat de conèixer ESDi a fons.

 

Descobreix les instal·lacions, coneix els nostres projectes més interessants i pregunta’ns tots els teus dubtes. T’esperem!

Desde casa teva

Ara tens una oportunitat única de saber-ho tot sobre el Grau Oficial en Disseny, els Cicles Formatius de Grau Superior o els Màsters i Postgraus que oferim a ESDi.

 

Els caps d’estudis de les diferents especialitats del Grau en Disseny i dels diferents programes formatius t’explicaran com són els estudis, quin tipus de projectes desenvoluparàs a les assignatures, i tot el que puguis arribar a fer durant els teus anys a ESDi.

 

Connecta’t a la sessió (o sessions si encara no t’has decidit del tot) que més t’interessi i pregunta tots els teus dubtes online. A més, un assessor d’admissions estarà disponible perquè li puguis preguntar sobre el procés de matriculació o el nostre programa de beques i ajuts.

Uneix-te al nostre Open Day Virtual!

Registra’t a la sessió que t’interessi i podràs veure’ns des de casa teva el dia i l’hora especificada.

Undergraduate Degree in Design: 22/05/21 at 14.00h (CET) [ENGLISH]

Tour Virtual

Vols veure ESDi per dins? La nostra universitat està situada en una antiga fàbrica tèxtil de més de 14.000 m2. En aquest tour virtual t’ensenyem els tallers, aules i labs en els quals dissenyaràs i executaràs els teus projectes. I sense moure’t del sofà!

Encara tens dubtes? Estem disponibles per a tu

Si no pots participar en els meetings virtuals o encara t’has quedat amb algun dubte que et volta pel cap, tria el dia i la hora que et vagi millor i reuneix-te online amb el nostre equip d’admissions.

Si vols tenir una entrevista personal online amb els caps d’estudis dels diferents programes, també podràs tenir-la! Comenta-ho amb l’equip d’admissions i ells s’encarregaran de tot. Estem a la teva disposició!

També pots contactar-nos per WhatsApp!

X