fbpx
 

Open Day Virtual

Benvingut!

Cada any, a l’Escola Superior de Diseny ESDi obrim les portes a una generació de dissenyadors i creatius que vulguin estudiar a les nostres aules, tallers i labs. Si no pots venir a un dels Open Days físics, o simplement tens la curiositat i vols saber-ho tot sobre la universitat, aquest Open Day Virtual t’ofereix l’oportunitat de conèixer ESDi a fons.

 

Descobreix les instal·lacions, coneix els nostres projectes més interessants i pregunta’ns tots els teus dubtes. T’esperem!

Desde casa teva

Ara tens una oportunitat única de saber-ho tot sobre el Grau Oficial en Disseny, els Cicles Formatius de Grau Superior o els Màsters i Postgraus que oferim a ESDi.

 

Els caps d’estudis de les diferents especialitats del Grau en Disseny i dels diferents programes formatius t’explicaran com són els estudis, quin tipus de projectes desenvoluparàs a les assignatures, i tot el que puguis arribar a fer durant els teus anys a ESDi.

 

Connecta’t a la sessió (o sessions si encara no t’has decidit del tot) que més t’interessi i pregunta tots els teus dubtes online. A més, un assessor d’admissions estarà disponible perquè li puguis preguntar sobre el procés de matriculació o el nostre programa de beques i ajuts.

Uneix-te al nostre Open Day Virtual!

Registra’t a la sessió que t’interessi i podràs veure’ns des de casa teva el dia i l’hora especificada.

Màster en Comissariat d'Art Digital: 10/12/20 a les 18.30h (CET)

[ENGLISH] Master in UI/UX: 15/12/20 at 15.00h (CET)

Màster en Estilisme, Imatge i Comunicació de Moda: 16/12/20 a les 19.00h (CET)

Postgrau en Disseny Avançat de Calçat: 18/12/20 a les 19.00h (CET)

[ENGLISH] Undergraduate Degree in Design: 19/12/20 at 14.00h (CET)

Tour Virtual

Vols veure ESDi per dins? La nostra universitat està situada en una antiga fàbrica tèxtil de més de 14.000 m2. En aquest tour virtual t’ensenyem els tallers, aules i labs en els quals dissenyaràs i executaràs els teus projectes. I sense moure’t del sofà!

Encara tens dubtes? Estem disponibles per a tu

Si no pots participar en els meetings virtuals o encara t’has quedat amb algun dubte que et volta pel cap, tria el dia i la hora que et vagi millor i reuneix-te online amb el nostre equip d’admissions.

Si vols tenir una entrevista personal online amb els caps d’estudis dels diferents programes, també podràs tenir-la! Comenta-ho amb l’equip d’admissions i ells s’encarregaran de tot. Estem a la teva disposició!

També pots contactar-nos per WhatsApp!

X