fbpx
 

Altres centres

A part de l’ESDi i la formació oficial en disseny que imparteix, la  Fundació del Disseny Tèxtil (FUNDIT) compta amb altres centres de formació per donar resposta a les demandes actuals del mercat. Per això compta amb:

EATM (Escola d’Arts i Tècniques de la Moda)

Al 2000, EATM es fusiona amb ESDi per reforçar sinergies en el camp del tèxtil i la moda. Ambdues institucions coincideixen en que un dels pilars bàsics de la competitivitat i la diferenciació de les empreses és la seva aposta pel disseny i la seva formació en aquest camp. En aquesta línia, l’actuació conjunta possibilita una energia positiva en tots els sentits; tant per la industria com per la societat. El centre es converteix en referent en la formació de màsters y postgraus en el sector, formant a professionals de reconeguda trajectòria com Ze Garcia, Miriam Ponsa, Rosa Esteva (Cortana), Josep Abril, entre d’altres.

 

Situada en el Passeig de Gràcia, centre neuràlgic de la moda i de les tendències de Barcelona, ​​ofereix una formació professional de grau superior de qualitat, ajustada a uns escenaris de mercat global, oberts i plurals. Es centra en la formació continua i avançada de perfils professionals específics de la industria de la moda, la comunicació i el disseny, d’acord amb la demanda empresarial actual.

EFPA

L’Escola de Formació Professional Avançada EFPA és un centre destinat a oferir una formació professional de Grau Superior de qualitat, ajustada a uns escenaris de mercats mundials oberts i plurals, que proporcioni a les empreses els tècnics requerits per aprofitar les oportunitats i incrementar la presència en els mercats.  EFPA és l’escola de formació professional del Vallès i ofereix cicles formatius de Grau Superior en Moda, Comerç Internacional i Gestió de Vendes.

X
X