fbpx

El soso catalán que hace reír

el soso catalán que hace reír, gerard arderius

Projecte de Gerard Arderius

 

El projecte es planteja com a excusa per homenatjar a un humorista tant particular com va ser Eugenio. Eugenio va tenir el moment més àlgid de la seva carrera durant els anys 80 i 90, però se’l continua recordant avui en dia. La seva forma de fer humor, la seva posada en escena i la manera tan particular d’interpretar els acudits continua arribant fins a dia d’avui tal i com era. Es tracta d’un personatge i un humor totalment contemporanis. Aquest projecte pretén honorar aquest personatge de la millor manera possible, extraient-ne tot el potencial que tenia per si mateix.

Abans de desenvolupar tota la part gràfica es defineix el discurs i l’enfoc, que és el que constitueix l’eix vertebrador del treball i dóna sentit a la proposta.

L’objectiu és esprémer al màxim el seu caràcter i la seva personalitat per poder-ho traduir gràficament. Jugant amb el seu minimalisme escènic, el mínim recurs i la mínima expressió, s’acaba elaborant un pack. Aquest pack agrupa des de la reinterpretació i transcripció dels seus cassets fins a una sèrie de pòsters amb sintetitzacions gràfiques d’alguns acudits.

 

[ess_grid alias="esdi-showcase-single"] [/ess_grid]
X