SHÖPS Barcelona, REC.0 i Sustainable Challenge’22

summer campus, universitat d'estiu ramon llull, diseño de moda, estudiar moda barcelona, esdi sabadell, curso de verano moda

SHÖPS Barcelona, REC.0 i Sustainable Challenge’22

Les darreres setmanes, els/les alumni i alumnes del Grau en Disseny menció Moda de l’Escola Superior de Disseny ESDi han participat en diferents esdeveniments de moda celebrats a Barcelona: SHÖPS Barcelona, REC.0 i Sustainable Challenge – FAD.

Moda, sostenibilitat i alumnes van de la mà en aquests tres esdeveniments caracteritzats per la varietat i la disrupció. Alguns alumnes i alumni de la nostra escola graduats en Disseny menció Moda han exposat, presentat i/o dissenyat els seus projectes finals en aquests espais.

Shöps Barcelona

Els dies 28, 29 i 30 d’octubre es va celebrar Shöps Barcelona, un “concept store” de Disseny i Gourmet d’Autor ubicat a Drassanes Reials. És un espai de celebració del disseny independent on l’objectiu és donar valor als dissenyadors locals i emergents a la indústria de la moda. Hi van participar Javier Guijarro i Montserrat Segués, alumni de l’Escola Superior de Disseny ESDi i graduats en Disseny menció Moda. Tots dos alumnes van participar amb els seus projectes finals.

  • Javier Guijarro: Vida a la memòria. El constant duel del passat
  • Montserrat Segués: Akelarre

©Projecte Final de Grau de l'alumna Montserrat Segués
©Projecte Final de Grau de l'alumne Javier Guijarro

REC.0

Del 9 al 12 de novembre va tenir lloc el REC.0, el festival eclèctic de moda, cultura i gastronomia. Durant aquest esdeveniment s’exposen dissenys per tal de donar visibilitat als productes de dissenyadors locals i de moda emergent.

Estava format per diferents espais, entre ells, “l’Espai Moda Sostenible” on les escoles de disseny de moda de Catalunya van exposar creacions de moda sostenible dels seus alumnes. L’Escola Superior de Disseny ESDi va comptar amb la participació i exposició de dos looks de l’alumni Julia Soler, graduada en Disseny menció Moda.

Júlia Soler: Zezn

©Instagram Rec.0
©Projecte Final de Grau "Zezn" de l'alumna Júlia Soler.

Sustainable Challenge ‘22

El 12 de novembre MODA-FAD i Design Manchester van convocar la 4a edició de Sustainable Challenge a Disseny Hub Barcelona. És una desfilada amb una iniciativa que aposta pel disseny contemplant la diversitat de cossos. Els protagonistes dels looks són estudiants de disseny d’Espanya i el Regne Unit.

L’Escola Superior de Disseny ESDi va comptar amb la participació i creativitat de Maria Rebujent, Anna Ejarque i Inés Fournier Martínez, alumnes del Grau en Disseny menció Moda, els qui van crear dissenys adaptats a les necessitats i cossos de les/els models.

Marina Vergès, professora del Màster en Estilisme, Imatge i Comunicació de Moda a EATM by ESDi, va ser la comissària del projecte. A més, és la cofundadora de Free From Style, una marca de roba inclusiva i adaptada.

  • Maria Rebuixent: look d’Aina Tejedo
  • Anna Ejarque: look a Lidia Juvanteny
  • Inés Fournier Martínez: look a Eulàlia Pedrola

©Model i estudiants al Sustainable Challenge '22
©Models exposant els dissenys fets pels estudiants


X