ESDi il·lumina el comerç a Barcelona

Mención del jurado: Barret a Mil

ESDi il·lumina el comerç a Barcelona

Al costat del seu tutor Marcelo de Medeiros, alumnes de 2n del Grau de Disseny en Anglès han participat en la iniciativa Les llums de Nadal il·luminen el comerç” amb dues instal·lacions; una s’ha dut a terme a la botiga Barreteria Mil, a Ciutat Vella, i l’altra a la botiga Tot print, ubicada a Sants-Les Corts. Aquesta campanya ha estat llençada per Barcelona centre de Disseny i la Direcció de Comerç, Restauració i Consum de  l’Ajuntament de Barcelona.

presente continuo barreteria

Els/les alumnes Maria Correia, Antoine Della Valle, Mathilde Faure, Kenneth Oberes i Ksenija Puolakainen han estat els/les autors/es de la instal·lació anomenada ‘Present Continu’, amb una menció especial del jurat, adquirint el famós “Barret a Mil”. El projecte vol mostrar les generacions passades, les presents i les futures en un tríptic històric. La llum i els barrets són els protagonistes. L’escena del passat s’il·lumina amb llums vintage, la del present amb leds càlides al voltant de l’escena i l’última amb neons led que, juntament amb el fons metal·litzat, donen el marc futurista a les creacions de les generacions de barrets més joves de la família.

Els/les alumnes Kanika H. Berg, Raffaella Dagostin, Sara Husnjak, Elody Namek, Flurin Stecher i Georgina Vallés, han estat els/les autors/es de la instal·lació anomenada ‘Que ballin els colors!’, que pretén aconseguir un ambient atractiu utilitzant els tres colors primaris relacionats amb les característiques de la història de la pintura, mitjançant llums projectats en una tela. A la prestatgeria de dalt es col·loquen impressores i en deixen caure les televisions. Utilitzant ventiladors, la tela es posa en moviment i la llum projecta els colors.

que bailen los colores, tot print,
que bailen los colores, tot print, 'Las luces de Navidad iluminan el comercio', barcelona, esdi

La campanya en què participen ESDi i 8 escoles més de disseny, a banda de promocionar el jove talent, fomenta el disseny responsable i únic en l’enllumenat nadalenc per als aparadors dels comerços de proximitat, sumant els atributs de ciutat innovadora i creativa, a la vegada, promovent un esperit nadalenc proper i identificat amb els valors següents: tendresa, acollida, respecte, sostenibilitat, consum responsable, igualtat i diversitat.

Les instal·lacions estaran exposades fins al 7 de gener a Barreteria Mil (Fontanella, 20) i a Tot print, (Av. Madrid, 218). No t’ho perdis!X