fbpx

Així va ser l’Acte de Promoció del Grau en Disseny 2015-2019

promoció del grau, grau en disseny, acte de promoció esdi, alumnes esdi

Així va ser l’Acte de Promoció del Grau en Disseny 2015-2019

El Hall de l’ESDi va acollir el passat dijous 27 de juny l’acte de promoció de 34 alumnes del Grau en Disseny. L’acte, presentat per Ares Subirà, responsable de Comunicació i Màrqueting de l’ESDi, va començar amb la intervenció del Sr. Juan José Pérez. El Secretari General de la FUNDIT va felicitar als estudiants per haver superat amb èxit la seva etapa d’universitaris.

Després del discurs del Director Acadèmic, el Dr. Josué Molina, es va projectar un vídeo amb imatges de tots els alumnes de la promoció 2015-2019. Acte seguit, aquests van ser cridats un a un per a poder rebre els seus diplomes. 

acto promoción, grado en diseño, alumnos esdiacto promoción, grado en diseño, alumnos esdiacto promoción, grado en diseño, alumnos esdiacto promoción, grado en diseño, alumnos esdiacto promoción, grado en diseño, alumnos esdi

 

Després va aplegar el torn de les alumnes representants de la promoció: Aitana Kugeler, de l’itinerari de Gràfic, i Júlia López, d’Interiors. En el seu discurs, ple de divertides anècdotes, van repassar la  seva experiència a l’ESDi i els millors moments passats durant els últims quatre anys.

Es va cedir la paraula al Sr. Antoni Garrell, Director General de la FUNDIT. Aquest va posar l’accent en la importància de la sostenibilitat en les carreres professionals dels dissenyadors.

Lliurament de reconeixements

Un dels moments més emotius de l’acte va arribar amb el reconoeixement a la Dra. Encarna Ruiz. El Sr. Antoni Garrell li va lliurar un premi per la seva trajectòria professional i docent a l’ESDi. També pel seu impuls al Departament d’Anàlisi i Teoria del Disseny, així com als projectes d’I+D. La Dra. Encarna Ruiz va recordar a molts dels companys que l’han acompanyat al llarg de tota la seva etapa ESDi.

El següent reconeixement va ser per al millor projecte Universitat-Empresa, que es va lliurar a l’Institut de Robòtica i Informàtica Industrial (IRI). Va recollir el premi la Dra. Ana Puig-Pey, investigadora de l’IRI. Finalment, Marc Senar va ser triat millor projecte creatiu de alumni i va recalcar als alumnes com de ben preparats surten de l’escola, encara que no se n’adonin ara.

acto promoción, grado en diseño, alumnos esdi acto promoción, grado en diseño, alumnos esdiacto promoción, grado en diseño, alumnos esdi
Els alumnes amb millors expedients acadèmics de la promoció del Grau en Disseny també van obtenir un reconeixement. Van ser per a: Aitana Kugeler de Gràfic, Alba Molist de Producte, Júlia López d’Interiors, Neus Orero de Moda, Joaquim Rivas de Gestió del Disseny, i Albert Puig d’Audiovisuals. Tots ells comptaran amb una formació en emprenedoria facilitada per l’Ajuntament de Sabadell. Joaquim Rivas també es va emportar el premi al millor expedient acadèmic de tota la promoció 2015-2019.

Els premiats van rebre un diploma i una joia dissenyada per Isona Ten, alumni ESDi que compta amb la seva pròpia marca de joieria contemporània.

La Il·lma Sra. Marta Farrés, alcaldessa de Sabadell, i el Dr. Carlo Gallucci, Vicerector de Relacions Internacionals i d’Estudiants de la Universitat Ramon Llull, es van encarregar de tancar l’acte amb els seus discursos.

Com a fi de festa, la promoció del Grau en Disseny 2015-2019 es va traslladar a la terrassa de l’edifici. Els alumnes van poder gaudir d’un aperitiu al costat dels seus familiars, amics i la resta de la comunitat ESDi. Moltes felicitats a tots!

 X