fbpx

Projectes de moda d’ESDi a la nova sèrie de Bob Pop

Projectes de moda d’ESDi a la nova sèrie de Bob Pop

Roberto Enríquez, més conegut com a Bob Pop, és un escriptor, crític de televisió, expert en moda, columnista, bloguer, actor i guionista i conegut col·laborador de televisió, especialment destacat per la seva participació en el programa Late Motiv.

El seu últim projecte és ‘Maricón Perdido’, una sèrie de televisió de la productora El Terrat, està inspirada en episodis de la seva pròpia vida, però amb dosi de ficció i fantasia. En aquesta es reconstrueix la trajectòria vital d’un noi de poble que busca una identitat pròpia.

La sèrie, que es va estrenar el mes de juny passat, compta amb un repartiment de luxe, destacant Candela Peña, Alba Flores, Carlos Bardem i Miguel Rellán que donen vida als personatges d’aquesta ficció inspirada en la vida de l’escriptor.

Ens alegra compartir amb vosaltres que ESDi ha participat en aquest projecte en una de les escenes del capítol 3 (min. 3.46), on podem veure exposats alguns projectes dels nostres alumnes de moda que es van cedir per a la gravació de la sèrie.

captura-maricon-perdido

Escena del capítol 3 amb els projectes dels alumnes exposats

 X