Presentació dels Projectes Finals de Disseny de Calçat

nox ltd, pádel, eva dasí, postgrado en diseño de calzado avanzado, esdi x saye

Presentació dels Projectes Finals de Disseny de Calçat

El proper divendres 7 d’octubre a les 16h a l’Auditori ESDi, l’alumnat del Postgrau en Disseny de Calçat Avançat ESDi x SAYE exposarà els seus Projectes Finals. La presentació serà en obert per a tothom, tant per a la comunitat ESDi i amics/familiars de l’alumnat, com per a persones interessades en el disseny de calçat del futur. Les propostes estaran centrades en els àmbits d’estudi del postgrau: els nous conceptes de fabricació (impressió 3D, scan print o CNC, slow tech, smart shoes, etc.), i la sostenibilitat, amb l’ús de materials més eficients i ecològics i el desenvolupament de productes km0 i responsables.

Els projectes finals del Postgrau en Disseny de Calçat Avançat de l’edició 2021 van protagonitzar el passat mes de març un capítol del programa de RTVE Helvètica, així com un reportatge-entrevista a la revista de tendències Metal Magazine. Entre ells trobem una sandàlia totalment biodegradable i fabricada amb pell vegana feta a partir de raïm; una sandàlia post-apocalíptica fabricada amb impressió 3D en TPU reciclatge a la qual se li afegeixen diferents accessoris; una mescla d’espardenya i sneaker; una innovadora sabatilla de pàdel per a la marca NOX; o un sistema modular de calçat smart que incorpora tecnologia dins de la mateixa sabata.

Estem segurs que les propostes d’enguany seran tan interessants i aconseguiran tants assoliments com les de la passada edició del postgrau. Vine a descobrir-les el divendres 7 d’octubre a les 16h a l’Auditori ESDi! Esdeveniment amb entrada lliure i beer-friendly.

postgrado en diseño de calzado avanzado, esdi x saye, estudiar diseño barcelona, calzado sostenible, zapatos veganos