fbpx

Albert Pineda exposa el seu PFG a la 080 Barcelona Fashion

080 barcelona fashion, alumni esdi, disseny de moda, maniquís

Albert Pineda exposa el seu PFG a la 080 Barcelona Fashion

Cada temporada, la 080 Barcelona Fashion aposta pels nous talents de la moda a través de l’Open Area. En aquest espai es mostra una selecció de Projectes Final de Grau de diferents escoles de disseny de moda. Durant la 23ª edició de la passarel·la de Barcelona, l’alumni ESDi Albert Pineda vaexposar dos looks del seu PFG.

Titulat Walk like a Man, el projecte és un rebuig al sistema patriarcal, capitalista, heterosexual i globalitzat. El fil conductor és una apologia al llenguatge que utilitza el director de cinema John Waters contra el món. A través d’una estètica inspirada en la brutícia, la pesta i el crim, tracta temes socials com l’avortament, la no maternitat, la llibertat sexual, els rols familiars, la moral americana, les addiccions, l’amor i el sistema de l’art.

080 barcelona fashion, alumni esdi, diseño de moda, maniquís080 barcelona fashion, alumni esdi, diseño de moda, maniquís

Desfilada de Teoh&Lea

Els alumnes ESDi de Disseny de moda van tenir l’oportunitat d’acudir a la 080 Barcelona Fashion i veure la desfilada de la marca Teoh&Lea, que va ser l’encarregada d’inaugurar la passarel·la. Formada per la dissenyadora Raquel Colominas i Pep Generó (anterior CEO de Yerse i membr del Patronat de la FUNDIT), es tracta d’una firma que crea peces per a una dona amb actitud, capaç d’adaptar amb llibertat i personalitat les tendències. Col·leccions amb ànima pròpia que evoquen emoció i actitud. Convertint allò senzill en especial i oferint un estil versàtil per al dia i la nit.

Durant la setmana de la moda de Barcelona, Teoh&Lea va presentar la seva col·lecció SS19, en la qual el grafisme, els ’80 i la tendència extreme sport en la seva versió més elegant, es combinen amb peces romàntiques i bohèmies. Un contrast d’idees per a una col·lecció rica en matisos, teixits i colors. Combina tons pastel com el groc i el rosa amb tocs de coral, verd i blau. Estampats brillants, flors bohèmies i ratlles diplomàtiques que trenquen amb la masculinitat.

Els alumnes ESDi de la menció en Moda van poder disfrutar de la col·lecció en viu. Us deixem amb el vídeo de la desfilada, esperem que us agradi!X