fbpx

Professors

Nanita Ferrone

Nanita Ferrone

Curriculum vitae

Nanita és experta en consultoria estratègica, finances i innovació per al desenvolupament de projectes sostenibles. Experiència internacional en els sectors de banca d’inversió, turisme i innovació.

Llicenciada en Ciències Econòmiques amb Matrícula d’Honor en Finances (University of Cape Town), MBA (University of Cape Town), MBA Intercanvi (ESADE) i acreditació oficial LEGO® SERIOUS PLAY ®.

Ha dirigit projectes en més de 20 països en 5 continents en projectes entre el sector privat, sector públic i organitzacions internacionals (Banc Mundial, IFC, Nacions Units).

Va ser manager de consultoria estratègica a Indra Consulting (Europraxis), va ser responsable de gestió d’operacions en bancs internacionals d’inversió (Morgan Stanley, Deutsche Bank, Londres) i va ser Interim CEO de la principal incubadora d’startups a Ciutat del Cap (Sud-àfrica).

Design Thinking tutora i professora a ESADE Entrepreneurship Institute, professora a l’ESDi (Escola Superior de Disseny) i professor convidat d’innovació a la Universitat Politècnica de Catalunya.

X