fbpx

Pedralbes Centre es va tornar novament passarel·la pels dissenys d’alumnes ESDi

Pedralbes Centre es va tornar novament passarel·la pels dissenys d’alumnes ESDi

Un nou any, els estudiants de segon curs de Disseny de Moda d’ESDi van portar els seus dissenys al Pedralbes Centre, aquesta vegada amb la col·lecció “Femení Plural”, que va buscar donar amplitud a la veu de l’activisme femení a través de jocs de volums, estampats i colors.

 

La desfilada, que va tenir lloc el 6 de juny a les 19.00 hores, va estar basada en peces de origen masculí procedents del món militar i motorista, però adaptades al univers femení mitjançant el estudi de mànigues. Així mateix, la col·lecció va incorporar un estudi de color basat en el concepte de patchwork i elements florals que aporten feminitat al conjunt.

 

 

Any a any, la desfilada de Pedralbes Centre permet als futurs dissenyadors de moda accedir a una primera experiència de treball amb col·leccions, al temps que els introdueix en l’organització d’un esdeveniment de moda.

 

D’aquesta forma, a més de bolcar la seva creativitat en les peces i obtenir el feedback del públic per a construir a partir de ell, els estudiants adquireixen nous coneixements sobre comunicació, finançament, producció i tots aquells elements claus per a convertir-se en dissenyadors integrals i conscients.

 

 

 X
X