Pedralbes Centre es torna novament passarel·la pels dissenys d’alumnes ESDi

Pedralbes Centre es torna novament passarel·la pels dissenys d’alumnes ESDi

Un nou any, els estudiants de segon curs de Disseny de Moda d’ESDi portaran els seus dissenys al Pedralbes Centre, aquesta vegada amb la col·lecció “Femení Plural”, que buscarà donar amplitud a la veu de l’activisme femení a través de jocs de volums, estampats i colors.

 

La desfilada, que tindrà lloc el 6 de juny a les 19.00 hores, està basat en peces de origen masculí procedents del món militar i motorista, però adaptades al univers femení mitjançant el estudi de mànigues. Així mateix, la col·lecció incorpora un estudi de color basat en el concepte de patchwork i elements florals que aporten feminitat al conjunt.

 

Any a any, la desfilada de Pedralbes Centre permet als futurs dissenyadors de moda accedir a una primera experiència de treball amb col·leccions, al temps que els introdueix en l’organització d’un esdeveniment de moda.

 

D’aquesta forma, a més de bolcar la seva creativitat en les peces i obtenir el feedback del públic per a construir a partir de ell, els estudiants adquireixen nous coneixements sobre comunicació, finançament, producció i tots aquells elements claus per a convertir-se en dissenyadors integrals i conscients.

 

Quan: 6 de juny, 19:00 hores

On: Av. Diagonal, 609-615

 X
X