fbpx

El Parc Audiovisual de Catalunya presenta a l’ESDi el centre de crowdfunding Torax Media

parc audiovisual, disseny audiovisual, torax media, projectes audiovisuals

El Parc Audiovisual de Catalunya presenta a l’ESDi el centre de crowdfunding Torax Media

El passat 30 de novembre de 2018, la Cristina Brandner i el Jordi Hernández, actuals gerent i director tècnic del Parc Audiovisual de Catalunya, van venir a l’ESDi per a presentar Torax Media, la incubadora de startups audiovisuals que té juntament amb Telefónica. A la conferència que van oferir tots dos a l’auditori, els alumnes van poder conèixer més a fons les instal·lacions d’aquest centre de producció audiovisual situat a Terrassa, que compta amb un espai de més de 50.000 m2.

Després de la presentació dels serveis del Parc Audiovisual de Catalunya, la Cristina i el Jordi van estar explicant als alumnes els reptes i oportunitats que el centre de crowdfunding tecnològic Torax Media planteja als projectes audiovisuals que resulten sel·leccionats. Així doncs, aprofitant la visita, vam poder fer-los unes preguntes:

parc audiovisual, disseny audiovisual, torax media, projectes audiovisualsparc audiovisual, disseny audiovisual, torax media, projectes audiovisuals

1. Quina és la funció del Parc Audiovisual de Catalunya? 

És un estudi de producció on lloguem platós i espais de rodatge, acollint produccions com “Súper López” , el “Fotògraf de Mauthausen” o grans produccions televisives com “Operación Triunfo“. També tenim allotjades més de 40 empreses del sector audiovisual i media.

2. Com va nèixer el projecte Torax Media?

El projecte Torax Media va nèixer amb la idea de donar servei d’I+D al sector audiovisual i trobar solucions a possibles necessitats i reptes tecnològics. D’altra banda, com a empresa pública, volem ajudar a donar empenta a nous emprenedors.

parc audiovisual, disseny audiovisual, torax media, projectes audiovisuals

3. Com ajudeu a les startups audiovisuals a desenvolupar-se? 

Els hi donem a les startups audiovisuals tot el suport de coaching per la creació d’un pla d’empresa. També les ajudem a trobar el finançament necessari per al seu desenvolupament.

4. És important per vosaltres que les escoles de disseny col·laborin en la promoció del Torax Media?   

Les escoles de disseny són la nostra cantera i principal font d’idees innovadores.

 

Moltes gràcies a Cristina i Jordi per la seva visita i la interessant xerrada! Esperem que els nostres alumnes i alumni s’animen a presentar els seus projectes audiovisuals al Torax Media.

 X