fbpx

OpenESDi són cursos online (en directe) de curta durada (menys de 20 hores) que giren entorn de diferents especialitats del món del disseny i la creativitat: moda, producte, audiovisuals, disseny gràfic, art, etc. Compaginables amb el treball o altres estudis, l’oferta de OpenESDi inclou tant cursos d’iniciació, com de perfeccionament o professionalització.

Els cursos OpenESDi ofereixen l’oportunitat de viure una experiència educativa en una universitat de disseny de prestigi, en la qual poder fer networking amb professionals de diferents àmbits creatius. En finalitzar el curs es lliura un títol que acredita les competències professionals adquirides.

ONLINE (EN DIRECTE) ABRIL 2021

openesdi_ceramica

Impressió 3D en ceràmica. Amb @Marcedmc

Workshop amb el qual aprendre a passar del fang a una peça funcional en tres dimensions.

openesdi_putosmodernos

Dissenya, produeix, ven. Amb @PutosModernos

Aprèn a crear una marca, dotar-la d’identitat i vendre-la amb Jorge Sandua, CEO i fundador de PutosModernos®.

openesdi_monstruo

El teu primer monstre 3D en Cinema 4D i Octane. Amb @coodoo.es​

Aprèn a utilitzar Cinema 4D i acaba creant el teu primer monstre 3D.
openesdi_marvelous

Dissenya moda 3D en Marvelous Designer. Amb @bernatinmotion​

Curs introductori per a aprendre a dissenyar roba digital per als teus personatges mitjançant el programari Marvelous Designer.

Necessites més informació?

Els cursos OpenESDi estan ideats per a iniciar-se en el món del disseny i per a actualitzar o ampliar els teus coneixements sobre noves eines o àrees creatives. Per accedir a ells no es necessita titulació, encara que alguns sí que precisen d’alguns coneixements previs. Si tens dubtes sobre quin curs vols fer, o estàs interessat en algun curs específic, emplena el formulari, truca’ns (+34 93 727 48 19)  o omple el formulari WhatsApp.

Inscriu-te

  • Omple el formulari i ens posarem en contacte amb tu el més aviat possible

     Tens algun dubte? Envia'ns un WhatsApp!
X