Open Days

Cada any, a l'Escola Superior de Disseny ESDi obrim les portes a una nova generació de dissenyadors i creatius que volen estudiar a les nostres aules, tallers i labs. Si no pots venir a un dels Open Days físics, o simplement et pot la curiositat i vols saber-ho tot sobre la universitat, el Open Day Virtual t'ofereix l'oportunitat de conèixer ESDi a fons.

Descobreix les instal·lacions, coneix els nostres projectes més interessants i pregunta'ns tots els teus dubtes. T'esperem!

Uneix-te als nostres
Open Days!

Actualment no tenim cap Open Day programat. Però si ho desitges pots sol·licitar un tour personalitzat per les nostres instal·lacions.

Descobreix
la nostra escola

Tour Virtual

Vols veure ESDi per dins? La nostra universitat està situada en una antiga fàbrica tèxtil de més de 14.000 m². En aquest tour virtual t'ensenyem els tallers, aules i labs en els quals dissenyaràs i executaràs els teus projectes. I sense moure't del sofà. Dóna-li al play!

Necessites
més info?

Si no pots participar en els Open Days o et continua quedant algun dubte que et ronda pel cap, tria el dia i hora que et vagi millor i reuneix-te en línia amb el nostre equip d'admissions. Si vols tenir una entrevista personal en línia amb els caps d'estudis dels diferents programes, també podràs fer-ho. Comenta-ho amb l'equip d'admissions i ells s'encarregaran de tot. Estem a la teva completa disposició!