Open Days

Cada any, a l'Escola Superior de Disseny ESDi obrim les portes a una nova generació de dissenyadors i creatius que volen estudiar a les nostres aules, tallers i labs. Si no pots venir a un dels Open Days físics, o simplement et pot la curiositat i vols saber-ho tot sobre la universitat, el Open Day Virtual t'ofereix l'oportunitat de conèixer ESDi a fons.

Descobreix les instal·lacions, coneix els nostres projectes més interessants i pregunta'ns tots els teus dubtes. T'esperem!

Uneix-te als nostres
Open Days!

PRESENCIAL

Grau Oficial en Disseny ESDi i Cicles Formatius de Grau Superior EFPA

Dissabte, 27 de maig a les 11:30 (CET)
PRESENCIAL

Grau Oficial en Disseny i Cicles Formatius de Grau Superior EFPA

Dissabte, 17 de juny a les 11:30h (CET)

Descobreix
la nostra escola

Tour Virtual

Vols veure ESDi per dins? La nostra universitat està situada en una antiga fàbrica tèxtil de més de 14.000 m². En aquest tour virtual t'ensenyem els tallers, aules i labs en els quals dissenyaràs i executaràs els teus projectes. I sense moure't del sofà. Dóna-li al play!

Necessites
més info?

Si no pots participar en els Open Days o et continua quedant algun dubte que et ronda pel cap, tria el dia i hora que et vagi millor i reuneix-te en línia amb el nostre equip d'admissions. Si vols tenir una entrevista personal en línia amb els caps d'estudis dels diferents programes, també podràs fer-ho. Comenta-ho amb l'equip d'admissions i ells s'encarregaran de tot. Estem a la teva completa disposició!