fbpx

ESDi participa a l’Oceans Sustainability Think Tank

sostenibilitat, oceans sustainability think tank, empreses sostenibles, ecodisseny

ESDi participa a l’Oceans Sustainability Think Tank

El dimecres 5 de juny ESDi va participar en un acte de l‘Oceans Sustainability Think Tank, que pretén aconseguir un món cada vegada més sostenible. La seva meta és la preservació dels oceans, els quals suposen tres quartes parts de la superfície de la Terra. Oceans Sustainability Think Tank treballa amb players empresarials, reforçant els seus valors corporatius alineats amb aquest tema.

Durant la jornada es van presentar xifres alarmants com que al 2050 hi haurà més plàstics al mar que peixos. La finalitat de l’esdeveniment era establir possibles sinèrgies entre les empreses presents en matèria de sostenibilitat. Així, van acudir les següents empreses: Coca Cola, Volkswagen, LaLigaLeading Hotels of the World, CSIC, ISDIN, Apple, Universidad de Barcelona (UB), Grand Hotel Central BarcelonaSea2See i Ecoalf.

Des de l’ESDi es va posar en valor la importància del sector educatiu per a influir en el comportament de les futures generacions. I això s’aconsegueix mitjançant la transversalitat en diferents assignatures que posin en valor la sostenibilitat i l’ecodisseny. Es va voler destacar l’increment de projectes final de grau que es transformen en empreses vinculades a la moda sostenible. També en la creació de productes o serveis que tenen el respecte pel medi ambient com a eix principal. A més, es van explicar les diverses actuacions que s’estan portant a terme a l’ESDi respecte al reciclatge.X