fbpx

Noelia Medina guanya el concurs de packaging de Nomen Earth

packaging, concurso de diseño, diseño de packaging, arroz nomen earth, sostenibilidad

Noelia Medina guanya el concurs de packaging de Nomen Earth

L’alumna de 4t del Grau en Disseny Audiovisual Noelia Medina ha guanyat el concurs de disseny de packaging d’arròs Nomen Earth. La proposta de Noelia anava enfocada a centrar l’atenció en el “100% de beneficis destinats a favor del medi ambient”, i que a la vegada es pogués intuir “100% Nomen Earth”. Per a aconseguir-ho, va girar el disseny típic de packaging d’arròs de vertical a horitzontal.

Transmetre la idea d’un producte natural i ecològic era fonamental, i per això Noelia va decidir optar per diversos tons de verd i una textura de fusta. Segons José Luis Gallego, divulgador ambiental i ideòleg de Nomen Earth, el packaging dissenyat per Noelia “recull els valors centrals de la iniciativa: compromís, sostenibilitat i esforç comú”.

El passat mes de desembre, Noelia va visitar les instal·lacions de Nomen, va veure en primícia el packaging final del producte i va recollir els 1.000€ de premi per haver guanyat el concurs de disseny. L’envàs dissenyat per Noelia ja es pot trobar a supermercats seleccionats.

Enhorabona Noelia!X