Neix LATENT, el festival de disseny, creativitat i talent emergent

latent fest, festival terrassa, diseño gráfico, disseny gràfic, hey studio, javier jaén, pep salazar, ingrid picanyol, conrad roset

Neix LATENT, el festival de disseny, creativitat i talent emergent

LATENT és un festival de nova creació que neix amb l’objectiu de difondre i empoderar el talent creatiu, sobretot en els àmbits del disseny i les arts digitals. L’esdeveniment serà presencial i concentrarà la seva activitat durant els pròxims 4, 5, 6 i 7 de novembre en diferents localitzacions de Terrassa.

Dins de la programació, que tindrà com a fil conductor la creativitat i les noves tendències, destaquen les conferències de reconeguts artistes que parlaran sobre la seva trajectòria professional, com Conrad Roset, Hey Studio, Javier Jaén, Ingrid Picanyol o Gimmewings.

Una altra de les activitats més destacades seran els DIÀLEGS LATENT, una taula rodona on professionals de Terrassa del sector conversaran de manera informal sobre les tendències creatives actuals. És en aquesta iniciativa on participarà Pep Salazar, Director del Festival Offf i professor de l’ESDi de la menció en Integració Multidisciplinària.

Amb aquesta primera edició, el festival pretén promocionar i destacar projectes locals i alhora posar en relleu el talent emergent de Terrassa. D’aquesta manera, s’han seleccionat set “TALENTS LATENTS” que explicaran en què consisteixen els seus projectes. És en aquesta secció on trobem al alumni de ESDi Xavi Martínez i a la start-up Windowsight, en la qual està involucrada el alumni i professor de ESDi Albert Puig.

A més, el festival també ha volgut apostar per la formació i l’aprenentatge, oferint dos tallers sobre Vídeo branded content i Fotografia creativa per a marques, i dues classes magistrals a càrrec de RUN Studio i Núria Vila i Josep Amat.

La música també serà present en LATENT amb els concerts de IHHH & Desilence i Ikram Bouloum, tots dos pròxims al gènere electrònic i que combinaran l’audiovisual amb la música. No t’ho perdis!


X