Moda entre avions: ESDi organitza una desfilada a l’Aeroport de Sabadell

aspectos desobedientes, desfile esdi, aeropuerto de sabadell, l'aeroclub barcelona-sabadell, grado en diseño de moda

Moda entre avions: ESDi organitza una desfilada a l’Aeroport de Sabadell

L’Escola Superior de Disseny ESDi, centre adscrit a la Universitat Ramon Llull, ha organitzat una desfilada de moda durant la jornada de portes obertes de L’Aeroclub Barcelona-Sabadell i la Fundació Parc Aeronàutic de Catalunya. El proper diumenge 19 de juny de 2022 a les 11:00 hores, les pistes de l’Aeroport de Sabadell es convertiran en una passarel·la de moda per la que desfilaran els dissenys dels i les alumnes ESDi entre avionetes i helicòpters.   

La desfilada portarà per títol “Aspectos Desobedientes: nous codis creatius fora de la norma”, remetent a la confrontació entre les diferents estètiques i elements que es fusionen i es remixen avui dia per a generar nous codis de creació. Inspirant-se en els corrents musicals del líric, rock/punk i hip hop, els alumnes han treballat combinant cada essència amb la cerca d’una nova mirada sobre els materials tèxtils, la qual cosa donarà lloc a unes propostes molt personals sobre la passarel·la.

Els looks que es presentaran pertanyen a l’alumnat de segon curs del Grau en Disseny menció Moda d’ESDi: Laia Bercedo, Laura Castrillón, Anna Ejarque, Inés Fournier, Laura Gámiz, Ahikar Irisarri, Anna Martinez, Maria Millán, Carlota Norte, Qurat Ul Ain, Raja Rafiq, Maria Rebujent,  Georgina Rich, Laura Vázquez, Gerard Verdés, Laura Bargués, Laura Bermejo, Mariya Bokhonko, Nerea Cano, Anthony Edward Castillo, Mireia Comerma, Meritxell Costa, Júlia Costa, Cristiane Domingos, Alba Yuhong, Esteve Lumbreras, Jana González, Susanna Gutiérrez, Anna Marquès, Marina Olivé, Clàudia Polaino, Marta Renú, Clàudia Sánchez, Ainhoa Sans, Paula Sierra, Georgina Vallés i Ariadna Vera. La gràfica de l’esdeeveniment també ha estat desenvolupada per alumnes, en aquest cas Anthony Ramos, Meritxell Costa i Anna Marquès.

Al celebrar-se durant la jornada de portes obertes de L’Aeroclub i la Fundació, la desfilada “Aspectos desobedientes” és d’accés lliure i no cal registrar-se prèviament. L’inici de la desfilada serà a les 11 hores, i l’obertura de portes a les 10:30h. Es recomana venir equipats per a les altes temperatures previstes.X