Meritxell Llimoner guanyadora en els Premis Talent de la Welcome Talent Society

Meritxell Llimoner guanyadora en els Premis Talent de la Welcome Talent Society

La combinació del món del disseny contemporani i l’arquitectura modernista va ser el punt d’inspiració de la alumni de Disseny de Producte Meritxell Limonero, que va resultar guanyadora del premi Objecto Singular 3D dels Premis Talent de Welcome Talent Society pel seu disseny de port-oeufs “Barce-l’*ou-*na”.

L’instrument de cuina, utilitzat per al consum d’ous en estat de semicocción, va resultar d’una anàlisi de l’estil de Lluís Domenech i Montaner i d’una de les seves obres més reconegudes, el Palau de la Música de Barcelona.

Unint el disseny industrial, les tècniques d’impressió 3D i l’arquitectura icònica de la ciutat, Limonero desenvolupo un objecte que incorpora elements característics de la cultura catalana com la Senyera i la Creu de Sant Jordi. Guanyadora del premi “Objecto Singular 3D”, la creació de Limonero serà produïda i distribuïda com a representació de la marca Barcelona-Catalunya.

Aquest premi, organitzat per Welcome TalentSociety, buscava incentivar la creativitat dels dissenyadors per així aconseguir que els visitants es portessin amb si un nou tipus de relat de ciutat, més autèntic i més identificable amb Barcelona i amb Catalunya. Els PremisTalent, per la seva banda, van ser patrocinats per la Generalitat de Catalunya, Diari Llaura, FARO i Ametleer Origens, i van comptar amb el suport del Museu del Disseny.X