fbpx

Medalles ADI i Premis Delta de FAD amb segell ESDi

mireia mesalles - minial

Medalles ADI i Premis Delta de FAD amb segell ESDi

Després de la seva victòria en les Medalles ADI de 2016, el jove dissenyador Roc Miranda torna a ser reconegut pels Premis ADI FAD, aquesta vegada com a finalista del certamen Premis Delta per a dissenys de producte innovadors.

Miranda, guanyador de la Medalla ADI d’Or amb el seu Projecte Final de Grau Plow 2.7, ara participa amb dues col·leccions d’utensilis realitzades per a la signatura Comas & Partners: el primer, K9 – Magnolia, consta d’una forquilla i un ganivet per trinxar carn, mentre que el segon, Q15 – Baobab, està compost per un set de coberts.

En aquesta edició dels Premis ADI, a celebrar-se el 14 de juny, Miranda també participarà com a membre del jurat de la Medalla ADI, dirigida a joves dissenyadors recentment graduats, i serà l’encarregat del disseny del distintiu que se li atorgarà als guanyadors de la Medalla ADI.

Aquesta categoria de graduats en disseny compta amb la alumni Mireia Mesalles com una dels seus finalistes, qui participarà gràcies al seu disseny Minial, un innovador instrument d’higiene per a l’esterilització de copes menstruals. El projecte, portàtil i personal, compta amb un marcat caràcter social: satisfer una necessitat higiènica de les dones que utilitzen la copa i garantir la seva deguda neteja per evitar infeccions.X
X