Postgraus

DISSENY DE BOSSES DE MÀ

Les bosses de mà són clau, tant per marques de marroquineria com per firmes de moda. Coneix tot sobre l’estètica i la funcionalitat d’aquests accessoris.

VEURE DISSENY DE BOSSES DE MÀ

DISSENY DE CALÇAT

El postgrau en Disseny de Calçat ajuda a l’alumne a desenvolupar les habilitats necessàries per dissenyar i fabricar una col·lecció de sabates.

VEURE DISSENY DE CALÇAT

DISSENY DE JOIERIA

Des de joies d’autor fins a bijuteria per a marques de roba, el Postgrau de Joieria forma en maneig de materials i disseny de peces úniques.

VEURE DISSENY DE JOIERIA
null

MÀSTERS

Descobreix els nostres màsters en disseny, comunicació, tecnologia i moda.

LA NOSTRA COMUNITAT

null

PROFESORES

ESDi compta amb més de 150 professionals docents sumant professors, col·laboradors docents i doctorantes.
Coneix als nostres professors
null

ESTUDIANTES

Els alumnes de l'assignatura de Gestió del disseny s'atreveixen amb el repte de sortir de la seva zona de confort per fer cada dia alguna cosa nou.
Coneix als nostres estudiants
null

ALUMNI

ESDi Alumni ha estat creat per la Fundació del Disseny Tèxtil amb l'objectiu d'oferir una sèrie de serveis de forma gratuïta als exalumnos.
Coneix als nostres alumni

INFORMACIÓ

Vols especialitzar-te en disseny de calçat o en joieria creativa? Si les teves inquietuds segueixen creixent després d’acabar la carrera, els nostres postgraus t’ajudaran a trobar el teu lloc especific en el sector de la moda. Els postgraus d’ESDi aporten a l’estudiant una formació especialitzada i concreta: des de formació en disseny de calçat i bolsos, passant per joieria creativa i disseny de vestuari escènic. Una formació continuada amb l’aval dels millors professionals i empreses del sector amb un contacte directe amb el món empresarial.

SHOWCASE

X
X