Postgraus

DISSENY DE BOSSES DE MÀ

Les bosses de mà són clau, tant per marques de marroquineria com per firmes de moda. Coneix tot sobre l’estètica i la funcionalitat d’aquests accessoris.

VEURE DISSENY DE BOSSES DE MÀ

DISSENY DE CALÇAT

El postgrau en Disseny de Calçat ajuda a l’alumne a desenvolupar les habilitats necessàries per dissenyar i fabricar una col·lecció de sabates.

VEURE DISSENY DE CALÇAT

DISSENY DE JOIERIA

Des de joies d’autor fins a bijuteria per a marques de roba, el Postgrau de Joieria forma en maneig de materials i disseny de peces úniques.

VEURE DISSENY DE JOIERIA

PRODUCT MANAGEMENT I DISSENY DE MODA - EATM

El món de la moda no s’esgota en els dissenyadors. Sustentant cada marca, cada col·lecció, cada publicació i cada esdeveniment hi ha un grup de professionals de diferents perfils que aporten el seu saber fer a la cadena industrial de la moda i bolquen la seva capacitat d’innovació en diferents àmbits.

VEURE PRODUCT MANAGEMENT I DISSENY DE MODA

TENDÈNCIES I FASHION STYLING - EATM

Darrere de tot show de moda, tota editorial, lookbook, pel·lícula o videoclip hi ha un professional encarregat de definir el look integral, tant a nivell d’indumentària com de complements i fins i tot d’entorn. És en ell, l’estilista, que recau la cura estètica de diferents tipus de produccions, i qui aconsegueix definir, a més dels dissenyadors, com el públic comprèn la moda.

VEURE TENDÈNCIES I FASHION STYLING

COMUNICACIÓ, MÀRQUETING I PROMOCIÓ DE MODA - EATM

El Postgrau en Comunicació, Màrqueting i Promoció de Moda t’ensenyarà a orientar el creixement d’una marca. El principal objectiu és formar professionals amb una visió estratègica enfocada en el posicionament i desenvolupament d’una assignatura en l’àmbit on i offline.

VEURE COMUNICACIÓ, MÀRQUETING I PROMOCIÓ DE MODA
null

MÀSTERS

Descobreix els nostres màsters en disseny, comunicació, tecnologia i moda.

LA NOSTRA COMUNITAT

null

PROFESORES

ESDi compta amb més de 150 professionals docents sumant professors, col·laboradors docents i doctorantes.
Coneix als nostres professors
null

ESTUDIANTES

Els alumnes de l'assignatura de Gestió del disseny s'atreveixen amb el repte de sortir de la seva zona de confort per fer cada dia alguna cosa nou.
Coneix als nostres estudiants
null

ALUMNI

ESDi Alumni ha estat creat per la Fundació del Disseny Tèxtil amb l'objectiu d'oferir una sèrie de serveis de forma gratuïta als exalumnos.
Coneix als nostres alumni

INFORMACIÓ

Vols especialitzar-te en disseny de calçat o en joieria creativa? Si les teves inquietuds segueixen creixent després d’acabar la carrera, els nostres postgraus t’ajudaran a trobar el teu lloc especific en el sector de la moda. Els postgraus d’ESDi aporten a l’estudiant una formació especialitzada i concreta: des de formació en disseny de calçat i bolsos, passant per joieria creativa i disseny de vestuari escènic. Una formació continuada amb l’aval dels millors professionals i empreses del sector amb un contacte directe amb el món empresarial.

SHOWCASE

X
X