fbpx
 

Postgraus

FASHION DESIGN AND STYLING (EATM)

El món de la moda no s’esgota en els dissenyadors. Sustentant cada marca, cada col·lecció, cada publicació i cada esdeveniment hi ha un grup de professionals de diferents perfils que aporten el seu saber fer a la cadena industrial de la moda i bolquen la seva capacitat d’innovació en diferents àmbits.

VEURE POSTGRAU EN FASHION DESIGN AND STYLING (EATM)

COMUNICACIÓ, MÀRQUETING I PROMOCIÓ DE MODA (EATM)

El Postgrau en Comunicació, Màrqueting i Promoció de Moda t’ensenyarà a orientar el creixement d’una marca. El principal objectiu és formar professionals amb una visió estratègica enfocada en el posicionament i desenvolupament d’una assignatura en l’àmbit on i offline.

VEURE COMUNICACIÓ, MÀRQUETING I PROMOCIÓ DE MODA

DISSENY DE BANY, ÍNTIM I HOME / ACTIVEWEAR (EATM)

Una de les especialitats en el món del disseny de moda amb més projecció és la de bany, llenceria i activewear / homewear, que ens vesteixen totes les hores del dia seguint les tendències, a qualsevol lloc que ens trobem, en un món globalitzat.

Aquests estudis capaciten per realitzar col·leccions tenint en compte les seves característiques específiques, tant pel que fa a la creació com a altres processos.

VEURE DISSENY DE BANY, ÍNTIM I HOME / ACTIVEWEAR
null

MÀSTERS

Descobreix els nostres màsters en disseny, comunicació, tecnologia i moda.

LA NOSTRA COMUNITAT

null

PROFESORES

ESDi compta amb més de 150 professionals docents sumant professors, col·laboradors docents i doctorantes.
Coneix als nostres professors
null

ESTUDIANTES

Els alumnes de l'assignatura de Gestió del disseny s'atreveixen amb el repte de sortir de la seva zona de confort per fer cada dia alguna cosa nou.
Coneix als nostres estudiants
null

ALUMNI

ESDi Alumni ha estat creat per la Fundació del Disseny Tèxtil amb l'objectiu d'oferir una sèrie de serveis de forma gratuïta als exalumnos.
Coneix als nostres alumni

INFORMACIÓ

Vols especialitzar-te en disseny de calçat o en joieria creativa? Si les teves inquietuds segueixen creixent després d’acabar la carrera, els nostres postgraus t’ajudaran a trobar el teu lloc especific en el sector de la moda. Els postgraus d’ESDi aporten a l’estudiant una formació especialitzada i concreta: des de formació en disseny de calçat i bolsos, passant per joieria creativa i disseny de vestuari escènic. Una formació continuada amb l’aval dels millors professionals i empreses del sector amb un contacte directe amb el món empresarial.

SHOWCASE

X
X