ESDi i EATM presenten al Saló Futura el seu nou Màster en Disseny d’Accessoris de Moda

esdi, eatm, accessoris moda, màster disseny, saló de l'ensenyament, open day

ESDi i EATM presenten al Saló Futura el seu nou Màster en Disseny d’Accessoris de Moda

El Màster compta amb Clémence Flane i Wilhelmina Garcia com a ‘brand partners’ i professors procedents d’empreses del sector dels accessoris com Louis Vuitton, Uterqüe, Castañer o Yerse

 

ESDi i l’escola de moda EATM van presentar al Saló Futura la seva oferta formativa en Màsters i Postgraus. Els dies 22 i 23 de març, van donar a conèixer la seva gran novetat de cara al curs 2019/2020: un Màster en Disseny d’Accessoris de Moda que compta amb la marca de bosses de mà Clémence Flane i la marca de joieria Wilhelmina Garcia com a brand partners.

El Màster respon a la necessitat de professionals especialitzats en accessoris que aportin qualitat i creativitat a les firmes. Les línies de calçat, bosses de mà i joieria són una forma de posicionar la marca i obrir nous mercats.

Els alumnes aprendran a desenvolupar col·leccions d’accessoris creatives i ben estructurades, adaptades als requisits empresarials. A través de tallers de calçat, bosses i joieria, coneixeran les tècniques de producció artesanal i industrial. Experimentaran amb materials, qualitats, patrons, volums o gemmologia. Obtindran coneixements en eines innovadores, com els softwares específics per a desenvolupar els dissenys. La sostenibilitat és també un aspecte clau, per la seva capacitat d’aportar valor diferencial per a competir en el mercat.

La metodologia del Màster en Disseny d’Accessoris està basada en classes teòriques i pràctiques, a càrrec de professionals en actiu d’empreses del sector com Louis Vuitton, Uterqüe, Castañer o Yerse. Els alumnes també podran gaudir de masterclasses per part de marques d’accessoris referents, que compartiran la seua trajectòria professional. A més, realitzaran visites a diferents espais i viatges per a poder viure experiències empresarials a nivell internacional.

 

L’ESDi al Saló de l’Ensenyament

La presentació de tots els Màsters i Postgraus ESDi al Salón Futura estava emmarcada dins de la Setmana de la Formació i el Treball de Fira Barcelona. Una setmana en la que l’ESDi, junt amb les escoles EFPA i EATM, va estar també al Saló de l’Ensenyament. Del 20 al 24 de març, va repartir informació sobre l’oferta formativa, amb la principal demanda del Grau en Disseny. L’ESDi va ser el primer centre espanyol a impartir-ho i actualment és l’únic que compta amb sis especialitats del disseny.

Tant l’stand dedicat al Grau i els Bachelors en Smart Design i Humanitats Digitals, com el dedicat a l’oferta de Cicles Formatius de Grau Superior, van ser tot un èxit d’afluència. Èxit que es va reflectir als Open Days 2019, les jornades de portes obertes de l’ESDi.

Us deixem amb algunes imatges del Saló de l’Ensenyament i els Open Days 2019!

 

esdi, saló de l'ensenyament, grado en diseño, estudiar diseñoesdi, saló de l'ensenyament, grado en diseño, estudiar diseñoefpa, esdi, saló de l'ensenyament, cfgs

 

open day, esdi, diseño, escuela diseño