Màscara Expandida

Máscara Grupo 2

Màscara Expandida

Després de visitar i inspirar-se en l’exposició La màscara no menteix mai del CCCB, els alumnes dels Cicles Formatius de Grau Superior en Patronatge i Moda, i en Vestuari a Mesura i d’Espectacles, van fer un seminari sobre creativitat a través d’un taller de màscares, titulat Màscara Expandida.

Màscara Grup 4
Projecte del Grup 4

Dividits en grups de 4, van poder experimentar amb la serigrafia, la impressió 3D i el tall làser gràcies als professors Maja Cecuk, David Moreno, Marcel·lí Pérez i Gabriela Cohen. El seminari es va dur a terme del 16 al 22 de desembre, just abans de les Festes de Nadal.

Màscara Grup 5
Màscara Grup 5
Projecte del Grup 5
Projecte del Grup 6

L’exposició del CCCB traça un recorregut a través dels usos polítics de la màscara a la modernitat i aborda les polítiques de control sobre el rostre, les resistències culturals a la identificació, la defensa de l’anonimat, etc.

«Les màscares serveixen per comunicar-nos amb el que és invisible, però també posseeixen un component subversiu i clandestí. Darrere la màscara, a l’empara del que no es veu, la nostra identitat queda en secret i som capaços de fer realitat els desitjos més prohibits amb una certa seguretat. La màscara no és passat, com tampoc no menteix».

Servando Rocha

Màscara Grup 8
Projecte del Grup 8


X