Maria Blanch, guanyadora del 18è Concurs de la Carpeta de la URL

concurso carpeta url, grado diseño esdi, maria blanch

Maria Blanch, guanyadora del 18è Concurs de la Carpeta de la URL

La carpeta «Enllaçats», amb una estètica minimalista, un aire fresc i juvenil i una composició que vol representar l’enllaç de les diverses institucions que formen la Universitat Ramon Llull (URL) -segons paraules de l’autora-, ha estat la guanyadora del 18è Concurs de la Carpeta de la URL, que en aquesta edició ha comptat amb 112 propostes presentades.

L’autora d’«Enllaçats», Maria Blanch Santacana, estudiant de 2n curs de Disseny (menció en Integració Multidisciplinar) de l’Escola Superior del Disseny ESDi-URL (centre adscrit), ha recollit avui el premi del Concurs de mans del rector de la URL, Josep M. Garrell i Guiu, que ha felicitat la guanyadora.

El disseny de Blanch serà la imatge de la carpeta de la URL del proper curs, de la qual es produiran gairebé 19.000 exemplars que es lliuraran a tots els estudiants matriculats en el curs 2021-2022.

El veredicte del Concurs es va conèixer el passat 7 de maig de 2021 en la reunió del jurat tècnic del certamen, que va debatre entre 11 carpetes finalistes (de les 112 presentades) i finalment va acordar concedir el premi a la proposta «Enllaçats».

Moltíssimes felicitats Maria!X