Javi Guijarro dissenyador del look de Karol G

Karol G con el diseño de Javier Guijarro

Javi Guijarro dissenyador del look de Karol G

Javier Guijarro, graduat a Disseny menció Moda a l’Escola Superior de Disseny ESDi, signa el look de la Karol G per al videoclip de la cançó ‘TQG’ que ha cantat amb la Shakira. Tot i tenir només 22 anys i acaba de graduar-se, Javier Guijarro ja ha vestit al cantant Rauw Alejandro al seu últim videoclip ‘Tamo en nota’ amb Angel Dior, i a la Bad Gyal a ‘Real G’ ft. Quevedo.

Firmar el total look en pell que llueix la Karol G al seu últim videoclip amb Shakira “TQG”, ha estat el seu últim èxit. Fa només una setmana també vam poder veure dues peces de roba de la seva col·lecció final de grau “Coupé” al videoclip de Rauw Alejandro ft. Angel Dior “Tamo en nota”: un balaclava en denim amb serrells, i uns texans de pota ampla espectaculars amb obertures als baixos.

Els estilistes de la Bad Gyal es van fixar en un dels projectes que el Javi va fer durant la carrera. El look va ser perquè la reina urbana el portés al seu videoclip “Real G” al costat de Quevedo. Parlem de la famosa minifaldilla daurada en pell d’escassos 30 cm. Just la mateixa setmana que sortia el videoclip, Javi s’havia emportat una altra alegria: el premi a millor col·lecció de moda de la seva promoció a l’ESDi Degree Fashion Show 2022, on va tenir l’oportunitat de presentar el seu projecte final de grau en una desfilada de moda real i davant d’un jurat professional presidit per la directora de 080 Barcelona Fashion, Marta Coca.

rauw, diseño, guijarro
Look de Rauw Alejandro dissenyat per l'alumni Javier Guijarro per al videoclip "Tamo en nota" ft. Angel Dior
badgyal, falda, diseño, guijarro
Minifaldilla dissenyada per l'alumni Javier Guijarro per al videoclip "Real G" ft. Quevedo

“És un plaer col·laborar amb l’equip de Karol, Shakira i de tots els artistes que han confiat en la meva feina durant aquests darrers mesos. Que arribin aquestes oportunitats sent un dissenyador jove i tan emergent és una motivació per continuar treballant i poder anar donant forma a futurs projectes. Apostar per nous creatius és de bestiola. Estic molt agraït i segueixo treballant per poder ensenyar el que ha de venir”, assegura Javi Guijarro.

A més de mostrar el seu treball a través d’aquests reconeguts artistes, el proper mes de març Javi Guijarro tindrà l’oportunitat d’exposar algunes de les seves peces a imaginCafè.

L’exposició s’inaugurarà el dia 8 de març a la tarda amb una xerrada entre el dissenyador i la Natalia Andrea Pérez, redactora de moda a Metal Magazine i també alumna d’ESDi-URL. Es podrà visitar gratuïtament fins a principis del mes d’abril.X