fbpx

L’ESDi participa a la Fira de noves tecnologies Saba-tic mostrant projectes realitzats per alumnes

L’ESDi participa a la Fira de noves tecnologies Saba-tic mostrant projectes realitzats per alumnes

Un any més, l’Escola Superior de Disseny ESDi participa aquest dissabte a la Fira de noves tecnologies Saba-Tic, en el marc de la Festa Major de la ciutat de Sabadell. Un esdeveniment organitzat pel Departament d’Innovació de l’Ajuntament de Sabadell que tindrà lloc aquest dissabte, dia 2, de 10.00h a 19.00h als Jardins i l’Espai Cultura.

Enguany, el centre mostra dos projectes treballats a les aules:

  1. “Va de Tupper”, prototip d’un dispositiu intel·ligent aplicable a tuppers o brics, en contra del malbaratament alimentari. Els autors són Anna Rodriguez Bosch i Joaquim Rivas Soler. Els alumnes l’han realitzat dins el Bachelor d’Smart Design amb la tutoria del professor Víctor Barberán.
  2. Tres prototips de calefactors fets amb impressió 3D, realitzats pels alumnes Alba Guerrero, Marc Senar i Laia Montaño, en el marc de l’assignatura de Petit electrodomèstic del Grau en Disseny, menció Producte, amb el professor Guiu Llusà.

El Saba-TiC és una mostra interactiva d’eines digitals i tecnològiques innovadores que pretén donar a conèixer la vessant innovadora de les entitats de Sabadell i del nostre entorn comarcal i metropolità, així com formar/informar als ciutadans en aquest àmbit. Per una banda l’Ajuntament pretén difondre les noves tecnologies entre la gent jove i els infants i, alhora, trencar l’escletxa digital per raons socioeconòmiques o d’edat. La Fira vol donar un pas endavant respecte la primera edició, amb més tallers grupals i millorant la qualitat dels continguts.

 X