fbpx

L’ESDi dóna un nou pas Smart amb la creació d’un banc de recàrrega per a mòbils

L’ESDi dóna un nou pas Smart amb la creació d’un banc de recàrrega per a mòbils

La possibilitat d’un futur sense cables, en el qual la mobilitat dels usuaris no es vegi compromesa per la connectivitat, és un dels pilars fonamentals del disseny Smart. Per a seguir aquesta línia i com part de la seva política d’impuls Smart, l’ESDi ha estrenat el seu nou Banc Smart per a recàrrega Wireless de telèfons mòbils, situat al primer pis de l’escola.

A través de la incorporació de tecnologia Qi, el banc, dissenyat i desenvolupat per un equip multidisciplinari format per Direcció de FUNDIT, l’Unitat de Producte de l’ESDi i el servei d’Infraestructures i Tallers, genera un camp electromagnètic que permet transferir energia als mòbils des de dos emissors instal·lats en els bancs, marcats com cercles blancs.

Per a poder utilitzar-ho, els usuaris han de comptar amb smartphones amb adaptadors Wireless o disposar d’alguns dels següents mòbils, que tenen incorporada la tecnologia necessària: Samsung Galaxy S8, S8+, S7, S7 Edge, S6, S6 Edge, S6 Edge+, Note 8, 5, Nexus 4, 5, 6, 7, Moto 360 Watch, Google Pixel, Pixel XL, LG G6 amb UniQi, iPhone X, 8, 8 Plus, 7, 7 Plus, 6S, SE, 5, 5C, 5S amb iQi.

Els estudiants o professors que no compten amb els models indicats o amb adaptador Wireless propi poden sol·licitar un per a iPhone, Samsung o BQ en recepció.X