fbpx

La professora Mireia Puig guanya premi al Congrés Internacional de Direcció i Enginyeria de Projectes

La professora Mireia Puig guanya premi al Congrés Internacional de Direcció i Enginyeria de Projectes

En el marc de la seva tesi doctoral, la professora ESDi Mireia Puig va rebre un premi del Consell General de Col·legis Oficials de Enginyers Industrials per el treball “Design Thinking. Virtudes y defectos de una metodología de proyecto para la empresa, la formación académica y el diseño profesional”, realitzat amb Francisco Felip, Julia Galán, Carlos García i Vicente Chulvi.

 

El premi, atorgat al Congrés Internacional de la Associació Espanyola de Direcció i Enginyeria de Projectes (AEIPRO), va dotar al grup de doctorands de la Universitat Jaume I de Castelló amb 3.000 euros.

 

Puig, professora d’ergonomia, tècniques de representació i anàlisi d’usuari, forma part del programa tècnic “Tecnologies Industrials i Materials” de Jaume I de Castelló, i actualment desenvolupa la tesi “Metodología de análisis para la definición del reto de diseño y sus premisas basada en el análisis ergonómico y las herramientas del diseño”, amb finalització prevista per l’any 2020. Puig, alumni ESDi de Disseny de Producte, també va realitzar el màster en Comissariat d’Art Digital ESDi centrant-se en la metodologia del Design Thinking.X