fbpx

Kniterate, el projecte emprenedor de l’alumni Gerard Rubio, serà present a la fira tèxtil Heimtextil 2018

Kniterate, el projecte emprenedor de l’alumni Gerard Rubio, serà present a la fira tèxtil Heimtextil 2018

Des de la seva mateixa ideació, Kniterate s’ha centrat en impulsar la democratització de la fabricació de roba. Ara, el projecte de l’alumni de l’ESDi Gerard Rubio desembarcarà a la fira internacional de tèxtils Heimtextil com un dels representants de la tendència “The Maker Space”, una revolució domèstica de la manufactura.

Heimtextil, que es celebrarà a Frankfurt del 9 al 12 gener de 2018, exhibeix les tendències principals en disseny d’interiors, així com en innovació tèxtil, revelant els patrons, els colors i les textures de temporades futures. En aquesta edició, sota la premissa “The Future is Urban”, la urbanització de les societats serà l’eix central, explorant de quina manera aquest canvi afecta els vincles del ser humà amb els objectes utilitaris i de disseny.

Com un dels projectes destacats en la tendència “The Maker Space”, Kniterate utilitza fil per imprimir la peça que l’usuari selecciona, sempre partint de patrons digitals de fàcil ús, que van des de bufandes i capells fins a jerseis.

Per una fracció de l’espai i del pressupost de maquinàries similars, Kniterate proposa una solució assequible per a petites empreses de moda, estudis de disseny i universitats, al temps que utilitza una plataforma oberta per tal que els usuaris generin una comunitat de disseny i comparteixin les seves creacions.

Heimtextil, amb uns 3 mil expositors any a any, és una cita imperdible per a dissenyadors, interioristes, decoradors i arquitectes, també destacant, en aquesta edició, les tendències “The Flexible Space”, “The Healty Space” y “The Re-Made Space” com definitòries dins de la indústria.X