Estudiants
de sortida

ESDi és la teva porta d’entrada a nous entorns internacionals, amb més 50 convenis amb diferents centres a tot el món: Amèrica Llatina, Àsia, Orient Mitjà i Europa. La cooperació internacional d’ESDi amb altres centres internacionals, tant en programes d’intercanvi d’estudiants i professorat com de recerca, permet enfortir la circulació de coneixement internacional i l’excel·lència acadèmica a l’ESDi.

Projecció
internacional

L’escola manté una estreta relació amb universitats i centres de recerca a Europa, Llatinoamèrica, Àsia i Orient Mitjà, i treballa per enfortir la relació existent amb centres internacionals, així com per ampliar la seva xarxa de convenis i accedir a noves destinacions.

La projecció internacional d’ESDi també es concreta a través de la col·laboració amb diferents associacions internacionals. Com a part de la seva iniciativa transversal de promoció d’Smart Design, l’ESDi forma part del Smart Cluster, xarxa internacional que agrupa a diferents institucions acadèmiques, empreses i start-ups de tot el món amb la finalitat d’aportar solucions creatives i innovadores en la manufactura 4.0.

Mobilitat outgoing

Realitzar un intercanvi a l'estranger, ja sigui d'estudis o de pràctiques, és una de les experiències més gratificants que podràs viure durant la teva trajectòria acadèmica a ESDi.

Si vols passar un semestre o el curs complet en una de les més de 50 universitats amb les que ESDi manté convenis en tot el món, llegeix atentament la Guia de Mobilitat Outgoing, tria el teu destí i prepara't per a viure un dels millors anys de la teva vida!

Testimonis

Laia Muntal

Estudiant d'intercanvi d'ESDi a Londres

Mathilda Humard

Estudiant d'intercanvi d'ESDi a Finlàndia