fbpx

Integration Week 2019

integration week, international students, degree in design, esdi barcelona

Integration Week 2019

La primera setmana del nou curs 2019-2020 ha estat especialment intensa per als nous alumnes internacionals ESDi. Acompanyats de la seva tutora Míriam Folch i de Gara Gutiérrez, del departament de Relacions Internacionals, han celebrat la Integration Week amb una sèrie d’activitats per a conèixer millor Barcelona.

 

DIJOUS 26 SETEMBRE

Tarde de tour pel centre de Barcelona

  • La ruta va començar al final del Passeig de Gràcia, perquè els estudiants poguessin visitar l’Illa de la Discòrdia, el conjunt d’edificis d’arquitectes modernistes de Barcelona com Gaudí i Puig i Cadafalch. La ruta va continuar fins a Plaça Catalunya i Portal de l’Àngel, detenint-se a la Catedral de Barcelona per a admirar la mescla de reminiscències medievals i gòtiques. El tour va acabar al conegut Palau de la Música, un auditori modernista dissenyat per Domènech i Muntaner, un dels més grans representants del modernisme català.

 

GrowProExperience

  • Quan va acabar el recorregut històric, els estudiants van anar a les instal·lacions de GrowPro Experience. GrowPro Experience ajuda als alumnes ESDi amb tot el que puguin necessitar, com allotjament, obrir un compte bancari o organitzar activitats durant tot l’any. Després d’una presentació, tots els estudiants van ser convidats a la seva rooftop party per gaudir de música i begudes.
dsc00233
integration week, international students, degree in design, esdi barcelona
integration week, international students, degree in design, esdi barcelona

DISSABTE 28 SETEMBRE

Matí de tour per La Barceloneta

  • La ruta va tenir lloc a la Barceloneta, un antic barri de pescadors de Barcelona. Els estudiants van aprofitar l’oportunitat per a passejar pels seus carrers i veure tot el que el veïnat té per a oferir. Al final de la ruta, els estudiants van menjar una paella de marisc amb vistes al mar en un famós restaurant.

 

DIJOUS 1 OCTUBRE

Exposició al Museu del Disseny

  • Els estudiants internacionals van anar al Museu del Disseny de Barcelona per a assistir a una visita guiada sobre el disseny gràfic a Espanya entre el 1980 i el 2003. Després, van tenir l’oportunitat de passejar per les altres exposicions del Museu.
integration week


X