Hansgrohe i ESDi s’uneixen per a crear el bany del futur

Aquademie de Hansgrohe

Hansgrohe i ESDi s’uneixen per a crear el bany del futur

La marca de solucions per al bany Hansgrohe i ESDi han signat un conveni de col·laboració per tal d’impulsar la innovació i la sostenibilitat entre els estudiants. Aquesta col·laboració consisteix en fer un concurs obert als 130 alumnes de primer curs de totes les mencions del Grau de Disseny, tenint lloc a finals del primer semestre d’aquest curs.

Sota la pregunta “Com us imagineu el bany del futur?”, l’alumnat proposarà apostes innovadores de nous usos del bany o d’alguns elements que potenciïn l’experiència de l’usuari i que, alhora, siguin ecològicament responsables.

Els deu finalistes del concurs tindran l’oportunitat de presentar els seus projectes a les oficines de Hansgrohe Espanya davant un jurat format per Carlos Cabezón, director acadèmic del Màster de Disseny UX/UI i Luis Montes de Oca, director de Marketing de Hansgrohe Espanya.

“Aquesta aliança demostra l’aposta decidida de la companyia pel talent jove del nostre país (…) estem molt contents de poder contribuir a impulsar la innovació responsable entre alumnes universitaris d’una escola de prestigi com ESDi.” -explica Luis Montes de Oca-

Georgina Bombardó, directora adjunta d’ESDi, assegura que “és molt positiu per als nostres alumnes que tinguin un primer contacte amb una empresa de disseny tan prestigiosa com Hansgrohe des del primer curs. Des d’ESDi creiem fermament en la importància d’integrar el món empresarial amb l’acadèmic des de l’arribada dels alumnes a la Universitat”.