Gemma Carreras i Albert Margalef finalistes dels Gaudeamus Projecta

diseño gráfico, disseny gràfic, graphic design, grado en diseño barcelona

Gemma Carreras i Albert Margalef finalistes dels Gaudeamus Projecta

Els graduats en Disseny menció Gràfic Gemma CarrerasAlbert Margalef han sigut seleccionats en els Premis Gaudemus Projecta. Es tracta dels premis del Col·legi Oficial de Disseny Gràfic de Catalunya, que fan un reconeixement als millors Projectes Fi de Grau en disseny gràfic en l’àmbit estatal.

Així doncs, els projectes Homo Digitalis de Gemma Carreras i Mnéme d’Albert Margalef es troben entre els 24 seleccionats que opten a ser guanyadors d’aquesta 4a edició dels Gaudeamus Projecta, que es donaran a conèixer el 16 de junio. Aquests premis tienen com a finalitat reconeixer uns projectes de fi de grau que destaquin per les seves aportacions conceptuals, per la seva innovació, per la inclusió de criteris ètics i responsables pel que fa a la societat i a l’entorn natural, i amb criteris de disseny compromès i per a tot el món en el plantejament i resolució gràfica, plàstica i funcional del projecte.

disseny gràfic, graphic design
gaudeamus projecta

Segons Jofre Sanfeliu, professor d’ESDi i tutor d’Homo Digitalis, “el projecte és un exercici excel·lent de com el disseny pot ajudar a l’acceptació dels nous paradigmes de comunicació, que aparentment encara hem d’entendre a gestionar des de la perspectiva social. A part, l’execució gràfica és impecable, amb un perfecte equilibri entre força i neutralitat, coherència entre les accions i una estructura de desenvolupament magistral”.

D’altra banda, el professor d’ESDi i tutor de Mnéme Lalo Quintana creu que “si ens atenim a la definició d’Inspiració com a estímul que anima la labor creadora, el pare d’Albert Margalef va ser aquesta font d’inspiració que li ha portat a crear una obra excel·lent, que supera l’àmbit acadèmic i que demostra als que vénen després que no hi ha projectes impossibles, que si es combinen amb destresa el rigor acadèmic, la coherència i per descomptat, l’entusiasme… de tant en tant, podem descobrir perles com aquest Mnéme“.

Molta sort a tots dos!X