fbpx

Nuria Serrano

Llibreria Híbrida

Interiors

Projecte de Núria Serrano

El projecte es planteja des de la idea de crear un Cafè-llibreria Digital. Un lloc de trobada. Una cafeteria sempre resulta un complement ideal per aconseguir que els lectors tinguin la certesa que, més enllà de la simple venda de llibres, en la llibreria ocorren moltes altres coses que li concerneixen.

Indiscutiblement en el nostre projecte l’important són els llibres i com accedim a ells, ja sigui en format paper o digital. L’espai albergarà oferta llibretera en diferents temàtiques. Disseny, art, fotografia, arquitectura seran les branques que abastarem. A part d’això es podrà assistir a conferències, exposicions i altres esdeveniments relacionats amb les temàtiques.

El ACCESING_*NOT OWNING és un dels temes entorn del que gira el projecte, que ofereix solucions d’accedir a la informació gratuïtament mentre estàs dins de l’espai. Es contempla també la incorporació de les màquines d’impressió sota demanda, així com un espai de disseny i assessorament editorial.

Es projectaran espais amplis i diàfans, amb materials que aportin calidesa a les diferents zones.
S’ha buscat que l’espai compti amb il·luminació natural, la qual s’ha aconseguit en projectar un pati central que serveix alhora de nucli diferenciador de zones.

X