fbpx

Julieta Guillén

El tintero bohemio

Gestió del Disseny

Projecte de Julieta Guillén

El Tintero Bohemio gira al voltant d’un grup creatiu del barri de San Telmo, Buenos Aires.  Malgrat la seva voluntat d’unió, aquest grup multidisciplinari únicament està aparaulat com a tal. No compta amb nom propi, imatge gràfica concreta, ni estructura legal que real¬ment els permeti actuar com un únic organisme.

A través de la col·laboració amb els creatius, aquest projecte proposa la gestió de l’assentament del grup com associació i el disseny d’una marca amb la qual pugui identificar-se i ser identificat. Una vegada establert el grup sota un nom i una estructura organitzativa i legal sòlida, es dissenya un espai d’actuació; i una xarxa de tallers i exposicions que giren entorn a aquest espai amb tal de promoure la cultura en el barri i donar a conèixer al grup i la seva obra. Complementàriament, es dissenya un pla de comunicació que permeti al col·lectiu presentar-se davant les autoritats i davant la ciutadania de San Telmo.

El Tintero Bohemio és un projecte en procés; al desembre de 2017 es presenta un projecte de subvenció davant el ajuntament local amb tal que el grup, el seu espai i activitats puguin seguir desenvolupant-se i creixent de cara al futur.

X