fbpx

ESDi Degree Show 2018

FUTURO IMPERFECTO - ESDi Degree Show 2018

Moda

Sota el concepte i títol “Futuro Imperfecto”, una nova generació de dissenyadors de Moda ESDi va realitzar la posada en escena dels seus projectes de final de carrera el passat 18 d’octubre, en el seu Degree Show a la NauBostik.

Els graduats pertanyents a la promoció 2014-2018 van tenir l’oportunitat d’exposar el seu talent creatiu davant un públic format per representants de l’administració, professionals i empreses del sector del disseny i la confecció, amics i familiars, fent un primer pas en la indústria de la moda catalana.

En aquesta edició, el fil conductor, “Futuro Imperfecto”, va remetre a una forma de pensar que rebutja l’homogeneïtat i la uniformitat, considerant-les obsoletes, i apostant per tot allò que s’allunya de la norma com a valor diferencial; l’error com a valor a l’alça. En aquest sentit, el punt de trobada entre l’artesanal i el pròpiament tecnològic es va convertir en el focus de la desfilada.

Podeu consultar totes les col·leccions que es van presentar en el Degree Shoow descarregant el catàleg Futur Imperfecte.

Veure catàleg

X