fbpx

Fins sempre, Josep Bombardó

Josep Bombardó, FUNDIT, ESDi, empresario textil

Fins sempre, Josep Bombardó

Avui, en la matinada del dia 3 de març de 2021, ens ha deixat el nostre president Josep Bombardó, ACS.

El President Josep Bombardó, des del Gremi de Fabricants de Sabadell, va impulsar en el 1989 la creació de FUNDIT (Fundació del Disseny Tèxtil) i de l’Escola Superior de Disseny ESDi. Tots tenim presents les seves paraules a l’inici dels estudis universitaris l’any 1992: “Des d’ESDi volem ajudar a fer una societat capdavantera en la formació en disseny i innovació, perquè allò que diferencia una empresa i un col·lectiu d’un altre no són les màquines, és el talent dels seus treballadors i ciutadans i la capacitat d’innovar”. Unes paraules que marquen el tarannà i els valors de la nostra escola.

Hem tingut la sort, en els últims 20 anys, de tenir-lo com a president i seguir la seva guia, el seu llegat és enorme i està inconclús. El seu últim projecte, pensant en la Indústria, Sabadell i ESDi, és el Coworking i Coliving que estem construint. Ell volia articular una palanca per a ajudar a la competitivitat industrial i avançar en la societat 4.0.

Nosaltres, a ESDi, som hereus de part del seu llegat i continuarem treballant per a completar-ho i potenciar-ho. Ho farem perquè ell ens va ensenyar l’autèntic significat de la paraula compromís i perquè ell continua viu entre nosaltres a través de les seves obres.

 

Comitè de Direcció de FUNDIT-ESDi

Tags:


X