fbpx

Busquem expositors per al Design Market!

design market, expositores market navidad, diseño

Busquem expositors per al Design Market!

Aquest Nadal, ESDi obre les portes de les seves instal·lacions per a mostrar el talent local, facilitar el consum nadalenc responsable i de proximitat, i gaudir d’un ambient festiu en el qual el disseny és el gran protagonista.

El Design Market estarà integrat dins de Lachapa., un esdeveniment fet per a tots els amants del disseny. Comptarà amb conferències amenes i disteses de professionals de les diferents disciplines del disseny, música i dj’set per a amenitzar la jornada, i street food de qualitat i de bé.

Oferim un espai condicionat per a l’ocasió, al costat de la parada de Renfe Sabadell Centre:

ESTAND Interior: taula (150 x 70 cm) + 2 cadires. 10€*
ESTAND Exterior: taula + 2 cadires 10€*
Mesa extra +5€*
*El pagament es tramitarà una vegada sigui acceptada la proposta i no serà reemborsable en cas de cancel·lació de la reserva.

ESDi acollirà fins a 30 expositors seleccionats segons contingut, donant prioritat a productes de disseny de proximitat i sostenibles, i procurant oferir varietat. S’acceptaran sol·licituds fins al 8 de novembre. Per a sol·licitar estand, és necessari emplenar el següent formulari.

El Design Market serà el 12 de desembre en horari de 14h a 21h en ple centre de Sabadell (Carrer del Marquès de Comillas, 81 -83).

Per a qualsevol dubte, pots posar-te en contacte amb nosaltres a través del mail comunicaciovisual@esdi.edu.es

Descarregar dossierX