fbpx

abril, 2018

24abr(abr 24)17:0025(abr 25)21:00Ze García, Carla Hinojosa, Inés Arroyo i més en Workshop “Fashion & Influencers”

fashion e influencers

Más

Detalles del evento

EATM presenta el taller “Fashion & Influencers”, a realitzar-se el 24 i 25 d’abril, en el que dissenyadors, influencers, empresaris i emprenedors vinculats a la moda local exposaran els seus aprenentatges i les seves estratègies de Social Media, així com noves tendències de l’entorn.

 

El workshop de dos dies comptarà amb presentacions de figures com el dissenyador Ze García, alumni EATM que va presentar la seva desfilada Ze Millennial Couture en la passada edició de la 080 Barcelona Fashion, amb influencers i instagramers espanyoles que van exhibir els seus vestits de núvia i festa. També realitzaren presentacions l’instagramer, bloguer i periodista de moda Carla Hinojosa, l’influencer, emprenedora i fundadora de la firma de moda Laagam Inés Arroyo i l’instagramer Ares Aixalà.

 

Coordinat per la directora de postgraus d’EATM, Núria Mora, també Directora Creativa de Continguts d’080 Barcelona Fashion, el workshop inclourà a més ponències de Carlos Vidal, responsable de comunicació de la empresa Equipo Singular, dedicada a la comunicació i el marketing especialitzat en lifestyle, l’experta en management de influencers María C. Travy, i Jesús Andrés, responsable de comunicació i RRPP de la firma Escorpión, marca de moda de nivell internacional que desenvolupa estratègies de marketing de la mà d’influencers.

 

Inscriu-te aquí

 

Quan: 24 i 25 d’abril, de 17 a 21 hores

On: Campus EATM, Passeig de Gràcia 114 pral

Quant: 175 euros per a alumnes externes i 150 euros per a alumnes o alumni d’EATM o d’ESDi Escola Superior de Disseny

Dirigit a: interessats en xarxes socials, moda i disseny

 

Hora

24 (Martes) 17:00 - 25 (Miércoles) 21:00

No hi ha comentaris

Ho sentim, el formulari de comentaris està tancat en aquest moment.

X
X