fbpx

marzo, 2018

06mar(mar 6)15:0023(mar 23)19:30Workshops Plug and Play

Más

Detalles del evento

3D Jewelry, Food Design, Smart Data Visualization i Pitching & Storytelling

Concentrats, però complets. Així definim els nostres Workshops Express “Plug and Play”, que et brindaran una formació específica sobre algunes de les tendències o eines que tenen cada vegada més lloc en el món del disseny: la impressió 3D aplicada a la moda, el food design, la informació convertida en imatge, i les estratègies que precises per expressar-te i vendre’t com a dissenyador.

Començant el 6 de març i concloent el 23 del mateix mes, els nostres tallers tenen un gust per a cada gust. Les places són limitades, així que no deixis d’inscriure’t abans del 26 de febrer al taller que prefereixis via info@esdi.edu.es

3D Jewelry

6 a 7 de març, de 15 a 19:30 hores
A càrrec de Sebastià Pérez, expert en prototips, automoció i impressió digital

En el món dels complements, la joieria és un dels sectors que més ha abraçat el 3D com a font d’innovació i potencialitat. Comptant amb una metodologia de treball senzilla, es treballarà en el disseny d’una peça i la seva realització, alhora que s’atorgarà una comprensió teòrica lúdica de la impressió 3D, conjugant àgilment creativitat i tecnologia.

Food Design Printing

8 a 9 de març, de 15-19: 30 hores
A càrrec de David Fernández, mestre reboster del Barri By Ferran Adrià, i Carles García, expert en fabricació additiva, disseny de producte i professional de la indústria del plàstic.

Una gran veritat de la mà de la saviesa popular: el menjar entra pels ulls. Gastronomia i disseny, d’aquesta manera, han de aliar-se per generar noves instàncies de consum que, a través de models i formes, responguin a les demandes i tendències del sector alimentari. Més enllà del gust, l’experiència, la comunicació, la interactivitat i la funcionalitat han de definir un plat.

Smart Data Visualization

20 a 21 de març, de 15:30 a 19:30 hores
A càrrec de Jaume Serra, artista multidisciplinari, columnista i periodista, que ha col·laborat en mitjans com El Periódico de Catalunya, Tele 5, El Mundo Deportivo i diverses publicacions d’Europa i Amèrica.

El domini cultural de la imatge s’ha instal·lat amb força en la manera en què comprenem informació complexa. Per això, i davant la sobreabundància de dades de l’era de la informació, la infografia demostra una vegada i una altra ser un dels millors instruments per facilitar la transmissió i la interpretació d’informació. A través d’aquest workshop coneixeràs les formes essencials de visualitzar informació, quan han de ser utilitzades, com analitzar-les i com fer-les, sempre valorant tant l’enteniment com l’honestedat del contingut.

Smart Data Visualization

March 20 to 21, from 3:30 p.m. to 7:30 p.m.
In charge of Jaime Serra, multidisciplinary artist, columnist and journalist, who has collaborated in media such as the Periódico de Catalunya, Tele 5, El Mundo Deportivo and various publications in Europe and America

The cultural domain of the image has been installed with force in the way in which we understand complex information. For this reason, and in the face of the overabundance of data from the information age, the infographic proves again and again to be one of the best instruments to facilitate the transmission and interpretation of information. Through this workshop you will know the essential ways to visualize information, when they should be used, how to analyze them and how to perform them, always valuing both the understanding and the honesty of the content.

Hora

6 (Martes) 15:00 - 23 (Viernes) 19:30

No hi ha comentaris

Afegir un comentari

X
X