fbpx

junio, 2018

11jun09:0014:00Seminari Internacional de Disseny arriba a ESDi com a part de la seva gira per Europa

Más

Detalles del evento

Els vincles entre el disseny i la cultura, la mediatització, el mercat i la producció material són les claus que defineixen el pensament de Norberto Chaves, figura fonamental de la teoria i la crítica de disseny internacional que visitarà ESDi l’11 de juny en el marc de el “Seminari Internacional de Disseny” organitzat per la Universitat Autònoma d’Occident (UAO), de Colòmbia.

La conferència de Chaves, titulada “La gestió del disseny, funció del dissenyador o del client?”, tractarà una de les etapes més importants de tot procés de disseny, que transcendeix les diferents metodologies de treball i especialitats de disseny. Chaves, així mateix, estarà acompanyat pel Dr. Eduardo Huerta, director del Màster de UI/UX de ESDi, Mario Caicedo de la UAO i la Dra. Raquel Pelta.

Expert en imatge corporativa i assessor d’empreses i institucions a nivell d’estratègia, identitat i comunicació, Chaves s’especialitza en teoria de disseny, i les seves publicacions L’ofici de dissenyar (2001), El disseny invisible (2005) i La imatge corporativa (1990) són lectures de referència a l’hora de pensar en el disseny des d’una perspectiva cultural, comprendre el vincle entre la pràctica i la realitat social, o definir la identitat corporativa.

Per la seva banda, Horta compta amb un doctorat en Enginyeria de Projectes, així com un Màster en Disseny d’Interacció, i ha publicat en revistes científiques indexades a més d’haver participat en congressos internacionals de disseny amb vinculació a nous models de negoci, tecnologia basada en internet i gestió del disseny.

Caicedo, en tant, és Mestre en Arts Plàstiques amb Èmfasis en Disseny Gràfic, especialista en Comunicació Organizacional i forma part del Departament de Publicitat i Disseny de UAO, i Pelta exerceix com a historiadora del disseny, doctora per la Facultat de Belles arts de Barcelona, amb formació addicional en geografia i història.

 

Seminari lliure i gratuït! Apunta’t ja!

 

On: Auditori ESDi Sabadell
Quan: 11 de juny de 09:00 a 14:00, amb coffee break

 

Hora

(Lunes) 09:00 - 14:00

No Comments

Sorry, the comment form is closed at this time.

X