fbpx

diciembre, 2019

12dic13:0021:00Lachapa.

lachapa, evento, diseño, street food, neosoda, tomipicasso, elbloque television, design market

Más

Detalles del evento

@tomipicasso, @neosoda i @elbloque_televisión donen Lachapa. a ESDi.

L’Escola Superior de Disseny ESDi organitza Lachapa., un festival de disseny amb el que començarà a celebrar el seu 30è aniversari. Lachapa. comptarà amb un market de disseny de proximitat i sostenible, un taller gràfic per a nens, street food, conferències sobre contingut audiovisual i creativitat a xarxes socials, i una sessió dj com a punt final de la festa.

Des de les 13h hi haurà un design market que pretén mostrar el talent local i fomentar un consum nadalenc responsable. L’Immoral i Nómada s’encarregaran de l’street food, amb un carro de tacos i nachos i una barra de cerveses artesanes.

De 17:30h a 19:30h hi haurà un taller infantil amb Woodada Kids on els més petits podran fer dissenys de postals per regalar durant les festes.

A les 18:00h començarà el plat fort: una sessió de conferències a càrrec de @tomipicasso, @neosoda i @elbloque_television, que parlaran sobre disseny audiovisual i la creació de continguts creatius per a plataformes digitals. Les talks estaran presentades i moderades per @albaredlipz, i hi haurà un trago de benvinguda cortesia de Nómada.

Lachapa. serà el primer acte amb el que l’Escola Superior de Disseny ESDi començarà a celebrar el seu 30è aniversari com a escola de disseny referent. Per aquest motiu, ESDi obrirà les seves portes perquè tothom pugui gaudir d’una jornada entorn del disseny.

 

Entrada lliure amb inscripció prèvia.

Hora

(Jueves) 13:00 - 21:00

Ubicación

Escuela Superior de Diseño ESDi

Marqués de Comillas, 81-83 08202 Sabadell

No Comments

Sorry, the comment form is closed at this time.

X