fbpx

junio, 2018

13jun10:0018:00Jornada LATENT per a dissenyadors emergents en la BDW

Barcelona Design Week

Más

Detalles del evento

La trobada entre joves dissenyadors i empreses, agències i marques establertes és clau per aconseguir que el talent circuli i que la seva veu pesi dins de la indústria. Per això, la Barcelona Design Week engega la jornada LATENT d’aquest 13 de juny, un espai que servirà de plataforma per a dissenyadors emergents.

 

La jornada lúdica-professional, gratuïta i mitjançant inscripció prèvia, està oberta a empreses o joves talents que vulguin descobrir ofertes i compartir experiències, sigui del camp de la moda, el disseny gràfic, de producte o d’interiors, el UX design, el 3D, l’animació, els videojocs, l’art i l’arquitectura.

 

En el cas de ESDi, les alumni Ane Castro i Núria Costa (ZER), al costat de la exalumna i professora ESDi Clàudia Pla, tindran la possibilitat de participar en diferents xerrades, instàncies de networking i de briefing, tallers i més, així com exhibir els seus projectes. 

 

Ane Castro i Núria Costa, fundadores de la signatura ZER i guanyadores del certamen Samsung EGO Innovation Project, es defineixen per l’aplicabilitat de les noves tecnologies en el camp de la moda, elles mateixes havent incorporat la impressió 3D, el brodat industrial, els escàners corporals i altres tècniques de fabricació digital a les seves creacions de moda.

 

En el cas de Clàudia Pla, professora i exalumnaESDi graduada de Disseny Gràfic, el seu focus estarà en la capacitat comunicativa del llenguatge visual, amb la imatge i la tipografia com a pilars fonamentals, així com un interès marcat pels materials, que aconsegueixen vehiculizar la seva pròpia comunicació a través del tacte.

 

Així mateix, el tancament de la jornada LATENT inclourà una xerrada sobre el programa JumpThe Gap, concurs internacional de disseny ja en la seva setena edició. La taula rodona inclourà a diferents guanyadors del programa, incloent a Alberto Nogueras, alumni de Disseny Industrial de ESDi.

Hora

(Miércoles) 10:00 - 18:00

No hi ha comentaris

Ho sentim, el formulari de comentaris està tancat en aquest moment.

X
X