fbpx

juny, 2019

17jun(jun 17)17:0030set(set 30)17:00Exposició 'Miradas retraídas' | Fotografia 1

Més

Detalls de l'esdeveniment

El retrat fotogràfic és el trait d’union de l’exposició “Miradas retraídas” que integra el treball de 21 autor@s fet al llarg de l’any acadèmic. El seu origen no respon a un encàrrec específic, sinó a la constatació que més del 70% de les imatges fotogràfiques produïdes durant el curs guardaven una relació amb el fet de retratar.
Les imatges exposades, han nascut sota prismes i objectius diferents, però quan es troben físicament, una al costat de l’altra, comencen a dialogar. Una mica com quan ens enfrontem al retrat fotogràfic: dues persones entren en contacte creant un espai de diàleg i negociació on conflueixen múltiples factors entre els quals identitat, gènere, sensualitat, cànons, seducció i expectatives. Es genera una tensió contínua feta de petites incursions i subtils retirades amb la finalitat d’obtenir una imatge que compleixi amb les expectatives de tots dos actors.
I no és important si ets el fotògraf, el subjecte o l’espectador. La neutralitat és una mera utopia!

Assignatura: Fotografia I
Curs: 1r
Itinerari: Tots els itineraris
Alumnes/Autor@s: Saskia Bouillé; Marta Silva Morales; Henriette Intriago Carrion; Alice Albieri; María Hernando Ribas; Joan Prats; Laia Prats Pla; Carlota Olivé Lorenzo; Jairo Mirete Sánchez; Pablo Serrano; Juliana Sanchez Rodríguez; Christian Lazaro Bustamante; Paula Romera Rivero; Esther Cano Torres; Javier Guijarro Torrell; Lucia Catalano; Adriana Hurtado Garcia; Elena Vicente Guerra; Delia Delgado Navinès; Yuriria Hernandez Fox; Alexandra Macià Aviñó.

 

Temps

Juny 17 (Dilluns) 17:00 - Setembre 30 (Dilluns) 17:00

No hi ha comentaris

Ho sentim, el formulari de comentaris està tancat en aquest moment.

X
X