fbpx

septiembre, 2018

08sep10:0019:00Creacions d'alumnes ESDi a la fira d'innovació Saba-TiC

Más

Detalles del evento

La fira Saba-TIC, una mostra interactiva d’eines digitals i tecnològiques de Sabadell celebrada durant la seva Festa Major, presenta la seva tercera edició, comptant novament amb la participació d’alumnes ESDi de Grau en Disseny i de Bachelor en Smart Design, els qui exposaran alguns dels seus projectes més destacats.

L’esdeveniment, a realitzar-se el dissabte 8 de setembre de 10 a 19 hores, inclourà tallers i activitats gratuïtes, a més de mostres d’innovació per part d’entitats de Sabadell i de l’entorn comarcal i metropolità.

Vols saber quins seran els projectes ESDi?

Mapa Sonor
Autors: Albert Puig i Andrea Asensi
Assignatura “Tractament Digital del So”, 3ercurs de Grau en Disseny, Esment Audiovisual.
Professor: Carlos Gómez.
Projecte interactiu que proposa representar diferents espais de la ciutat de Sabadell a través d’una cartografia sonora. Mitjançant la interacció a través del tacte, es convida a l’usuari a realitzar un recorregut sonor a través de punts establerts en el mapa de la ciutat, simulant, d’aquesta forma, un recorregut a peu.
Aquests punts han estat seleccionats a partir de l’equidistància d’un punt central, ESDi EscolaSuperior de Disseny. Els registres sonors, marcats amb cercles vermells, corresponen a la Plaça Major, la Plaza Vilarrufat, l’Escola Salesiana, el Campus UAB de Sabadell, la connexió entre Gran Via i Les Rambles, el Mirador del Rio Ripoll i ESDi.

 

LEDs wall
Autors: Paula Aguilar, Claudia Hintzmann, Martin Morante, Laia Muntal, Alejandra Padilla, Stephanie Rivera, Cristina Salarich, Francisca Sotomayor, Jordi Spinnox
2do curso del Bachelor en Smart Design
Professor: Víctor Barberán
Pantalla interactiva configurada per LEDs de color amb l’objectiu de captar l’atenció de l’usuari. El seu funcionament es basa en sensors ultrasònics que mesuren la distància de l’espectador respecte a l’objecte. Així, cada vegada que un usuari passa prop de la instal·lació, aquesta detecta el moviment provocant que la pantalla s’encengui mostrant diferents animacions de llum i color.

Quan: dissabte 8 de setembre de 10 a 19 hores
On: Espai Cultura de la Fundació Antiga CaixaSabadell 1859

Hora

(Sábado) 10:00 - 19:00

No hi ha comentaris

Ho sentim, el formulari de comentaris està tancat en aquest moment.

X
X